sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 22.04.2023

Almanya Bundesliga’da 22 Nisan Cumartesi akşamı, alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren 3 mücadele sahne alacak. 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Mainz 05 – Bayern Münih: MS 2, 1.38 (iddaa) – 1.56 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 9 haftadır maç kaybetmeyen Mainz 05 ile lider Bayern Münih karşı karşıya geliyor. 22 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05’i tam 9 haftadır ligde mağlup edebilen çıkmadı. Son 9 haftadan 5 galibiyet, 4 beraberlikle ayrılmayı başaran ev sahibi, milli ara dönüşünde ise 1 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Leipzig karşısında alınan 3-0’lık harika galibiyetin ardından, son 2 haftada önce Werder Bremen ile 2-2, ardından Köln ile 1-1 berabere kaldılar. Ligin en formda takımları arasında yer alan Bo Svensson’un öğrencileri, Avrupa umutlarına doludizgin devam ediyor. 6. sıra ile arasında sadece 2 puan fark bulunan Mainz 05, bu hafta sahasında lideri konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 6-2’lik skorla kaybeden ev sahibi, bu hafta çok daha formda ve moralli. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmek zorunda kalan Bayern Münih,  rotasını Almanya Bundesliga şampiyonluğuna çevirdi. Nagelsmann önderliğinde devler sahnesine 8’de 8 yaparak damga vuran konuk ekip, Tuchel önderliğinde Manchester City engelini geçemedi. Deplasmanda 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Bayern Münih, evinde ise İngiliz deviyle 1-1 berabere kaldı. Rotasını lige çeviren Bavyera ekibi, geçtiğimiz hafta Hoffenheim karşısında aldığı 1-1’lik beraberlikle liderlik koltuğunu tehlikeye atarken, Dortmund’un yaşadığı puan kaybıyla birlikte, son 6 haftaya lider girmeyi başardı. Tuchel önderliğinde hata kredisini fazlasıyla dolduran Bayern Münih, zorlu Mainz 05 deplasmanında galibiyet arayacak. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Bayern Münih’te tek hedef Almanya Bundesliga şampiyonluğu. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde son  6 haftaya girmeyi başaran Bayern Münih, bu hafta deplasmandan galip çıkmayı başaracak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

Dortmund – Frankfurt: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde bitime 6 hafta kala, Borussia Dortmund ile Frankfurt kozlarını paylaşacak. 22 Nisan Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadele, saat 19:30 itibariyle başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, 28 haftadan 18 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 57 puan toplamayı başaran Borussia Dortmund, zirve takibini sürdürüyor. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta kazanarak lider olma şansını değerlendiremedi. Liderin berabere kaldığı haftada Stuttgart deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar, 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. 2-0 üstünlüğünü korumayı başarmayan Dortmund, son dakikalarda skoru 3-2’ye getirmeyi başarırken, son saniyelerde skoru koruyamadı. Savunmada büyük hatalara imza atan ev sahibinde, hücum hattı ise harika bir performans sergiledi. Son 13 haftayı 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Dortmund, sezonun ikinci yarısında iyi performanslar sergiliyor. Frankfurt cephesinde kabus devam ediyor. Son Avrupa şampiyonu olarak sezona hariak bir giriş yapan Oliver Glasner’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu2na kadar 3 kulvarda birden etkili olmayı başarırken, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından bir daha toparlanamadı. DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koyan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise 7 haftadır maç kazanamıyor. Son 7 haftadan 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Oliver Glasner’in öğrencileri, 7. sıraya kadar geriledi. Son 7 haftada kalesini gole kapatamayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Gladbach ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Galibiyetten uzak performanslar sergileyen Frnakfurt, şampiyonluk mücadelesi veren Dortmund’a deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Dortmund, son 13 maçından 10 galibiyet çıkardı. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Dortmund, iç sahada Frankfurt engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

Hoffenheim – Köln: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.21 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın 29. haftasında, Hoffenheim ile Köln kozlarını paylaşacak. 22 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olan Hoffenheim, güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda ise oyun etkisini arttırmayı başaran ve yakaladığı en net gol fırsatını değerlendirmeyi başaran Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmayı başaran Hoffenheim, son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Düşme hattından kurtulan ve bitime 6 hafta kala düşme hattındaki rakipleriyle arasındaki puan farkını 5’e kadar çıkarmayı başaran Hoffenheim, seriyi Köln karşısında sürdürmek istiyor. Son haftaların formda takımları arasında yer alan ev sahibi, deplasmanda 10 kişiyle mağlup olmadığı ve sahadan 1 puanla ayrıldığı Köln karşısında galibiyet arayacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada Mainz 05’i konuk eden Köln, yakın rakibi karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başardı. Son haftalarda dirençli futboluyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermeyen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bitime 6 hafta kala kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan Köln cephesinde, tehlike henüz atlatılmış değil. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen konuk ekip, bu hafta Hoffenheim deplasmanında galibiyet arayacak. 3 maçlık galibiyet serisiyle lider karşısına çıkan Hoffenheim, lidere galibiyet şansı tanımadı. Zorlu Bayern Münih deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran ve ligde güven vermeye devam eden Hoffenheim, Köln karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.82

intobet Bahis Oranı: 5.61