İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Celta Vigo İddaa Tahmini 22.04.2023

İspanya La Liga’da 7 maç aradan sonra mağlup olan Celta Vigo deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ile Celta Vigo takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.42, beraberlik tercihine 4.90, Celta Vigo galibiyetine ise 7.60 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid’den 3 Puan

Real Madrid’in bildiğimiz gibi La Liga’da şampiyonluk şansı azaldı. Geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanında 2-0 kazanan Carlo Ancelotti’nin ekibi lider Barcelona ile puan farkını 11’e düşürdü ama hala aralarındaki puan farkı oldukça fazla. Ligin bitimine de az zaman kaldı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi deplasmanda 2-0 ile geçen Real Madrid, adını yarı finale yazdırdı. Bu hafta La Liga’da Bernabeu’da konuk edecekleri Celta Vigo karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo Evinde Kaybetti

Celta Vigo, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Carlos Carvahal’ın ekibi geçtiğimiz hafta Balaidos’da karşı karşıya geldiği Mallorca’ya 1-0 mağlup oldu. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Celta Vigo, bu hafta ise Santiago Bernabeu’da Real Madrid’in konuğu olacak. Son dönemde özellike dış saha maçlarında iyi sonuçlar alan Celta Vigo’nun La Liga’da oynadığı son 5 deplasman maçında da mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Bu hafta Real Madrid’e konuk olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Madrid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Real Madrid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor. Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Celta Vigo'nun ilk 11'i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Real Madrid, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayan taraf oldu. Chelsea deplasmanında rövanş maçında da 2-0 kazanan Real Madrid, adını yarı finale yazdırdı. La Liga’da ise geçen hafta Cadiz’i 2 golle geçtiler ve lider Barcelona ile puan farkını 11’e düşürdüler. Celta Vigo ise taraftarı önünde kaybetti. Balaidos’da Mallorca’ya 1-0 mağlup oldular. Bu hafta Real Madrid deplasmanında da işleri zor. Real Madrid’den bu hafta yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid zorlanmadı. Bernabeu’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu 2-0 ile geçtiler.