İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Rayo Vallecano İddaa Tahmini 22.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Real Sociedad ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real Sociedad ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 1.70, beraberlik 3.70, Rayo Vallecano kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Derbide Mağlup Oldu

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Real Sociedad, rakibine 2-0 mağlup oldu. La Liga’da son haftlarda beklenmedik mağlubiyetler yaşayan Real Sociedad’da moraller bozuk. La Liga’da ilk 4 yarışında da umutlar tehlikeye girmeye başladı. 5. sıradaki Real Betis ile puan farkı 3’e kadar düştü. Bu hafta sonu Anoeta’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek Real Sociedad’da Robin Le Normand kart cezalısı.

Rayo Vallecano’dan 3 Puan

Rayo Vallecano, La Liga’da uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Vallecas’da konuk ettikleri Osasuna’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Tam 8 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Avrupa umutları az da olsa devam ediyor ama bunu pek kolay olmadığını belirtelim. Bu hafta Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Alejandro Catena’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Real Sociedad – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Real Sociedad – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Robin Le Normand kart cezalısı. Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Alejandro Catena’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Real Sociedad, geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Bask derbisinde Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler. İlk yarışında ciddi kayıplar yaşayan Real Sociedad’ın Şampiyonlar Ligi umutları da tehlikeye girmeye başladı. Rayo Vallecano ise Osasuna engelini 2-1 ile geçti. Vallecas’da 3 puan almayı başaran Andoni Sagarna’nın ekibi 8 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Son haftalarda da hücumda üretkenler. Anoeta’da gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.96

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad Anoeta’da 3 puanı kaptı. Rayo Vallecano’yu 2-1 ile geçerek 4. sıradaki yerini korudular.