İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Atletico Madrid İddaa Tahmini 23.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Atletico Madrid deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Barcelona ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Barcelona galibiyetinin 2.00, beraberlik tercihinin 3.45, Atletico Madrid galibiyetinin ise 3.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Barcelona Galibiyet Peşinde

Barcelona, La Liga’da 2 hafta önce Girona ile golsüz berabere kalmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe ile de golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçında gol atamayan Xavi’nin ekibi bu maçlarda ise 4 puan kaybetti. Puan kayıplarına rağmen en yakın takipçisi Real Madrid’in 11 puan önündeler. Bu hafta sonu ise Camp Nou’da Atletico Madrid karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Ousmane Dembele, Frenkie De Jong ve Pedri sakat olan isimler.

Atletico Madrid Evinde Kazandı

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Almeria’yı konuk ettiler ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Antonie Griezmann önderliğinde 3 puan almayı başaran Diego Simeone’nin ekibinde galibiyet serisi ise 6 maça çıktı. La Liga’da son dönemin en formda takımlarından biri olan Atletico Madrid, bu hafta lider Barcelona’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Mephis Depay sakat. Marcos Llorente ve Geoffrey Kondogbia ise sakat olan isimler.

Barcelona – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ousmane Dembele, Frenkie De Jong ve Pedri sakat olan isimler. Atletico Madrid’de Mephis Depay sakat. Marcos Llorente ve Geoffrey Kondogbia ise sakat olan isimler.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Gavi, Sergio Busquets, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Barcelona, La Liga’da oynadığı son 2 maçta da puan kaybetti. Girona ve Getafe karşısında golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta 4 puan kaybetmelerine rağmen Real Madrid’in 11 puan önünde liderliğini sürdürüyorlar. Atletico Madrid’in ise 2. Sıra umutları devam ediyor. Geçen hafta Almeria karşısında da kazanan Dieogo Simeone’nin ekibinde galibiyet serisi 6 maça çıktı. Camp Nou’da Barcelona’yı zorlayacaklarını düşünüyorum. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona tek golle kazandı. Ferran Torres’in golüyle Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ettiler.