İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Getafe Bahis Tahmini 23.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Mallorca kazanır 2.380, beraberlik 2.85, Getafe kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan 3 Puan

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Balaidos’Da Celta Vigo’yu 1-0 mağlup eden Javier Aguirre’nin ekibi uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İlk yarıda Amath Diedhiou’nun golüyle 3 puan almayı başaran Mallorca, La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Düşme hattı ile aralarında 9 puanlık fark bulunuyor. Bu hafta sonu ise iç sahada Getafe ile karşı karşıya gelecek Malloracd, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Dani Rodriguez ve Ludwig Augustinsson sakat olan isimler.

Getafe Alt Sıralarda

Getafe, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Kümede kalma mücadelesi veren Quique Flores’in ekibi geçtiğimiz hafta sonu Alfonso Perez’de konuk ettiği Barcelona ile golsüz berabere kaldı. Güçlü rakibine karşı iyi bir direnç gösterdiler ve puan almayı başardılar. Son 3 maçta ise skor üretme anlamında sorun yaşayan bir Getafe var. Aynı zamanda Getafe’nin La Liga’da en az gol atan takımlardan biri olduğunu da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Jaime Mata ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları sürüyor.

Mallorca – Getafe Maç Bilgileri

Mallorca – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Dani Rodriguez ve Ludwig Augustinsson sakat olan isimler. Getafe’de Jaime Mata ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları sürüyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Mallorca, geçtiğimiz hafta 3 puanı kaptı. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’yu 1-0 ile geçtiler ve moral buldular. Getae ise lider Barcelona ile golsüz berabere kalarak önemli 1 puan aldı. Getafe’nin kümede kalma yolunda alacağı 1 puanın bile önemi büyük. Mallorca, çok üretken bir takım değil. Getafe’de kolay skor üretemiyor. Az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.20

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.32

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe’de puan kayıpları devam etti. Mallorca deplasmanında direnemediler ve 3-1 mağlup oldular.