İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli İnter İddaa Tahmini 23.04.2023

23 Nisan Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 31. hafta heyecanı başlarken, günün ilk maçında Empoli ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Empoli galibiyetine 6.30, beraberliğe 3.25, İnter galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Empoli Güven Vermedi

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, küme düşme hattına adım adım yaklaştı. Milli araya 8 maçlık galibiyet hasretiyle giren ev sahibi, milli ara dönüşünde Lecce’yi mağlup ederek kötü gidişata son verirken, ardından Mialn ile golsüz berabere kaldı. 2 haftadır iyi performanslar sergileyen Paolo Zanetti ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta kümede kalma savaşı Cremonese’ye diş geçiremedi ve yeniden düşüşe geçti. Ligin en az maç kazanan takımı olarak sahaya çıkan Cremonese karşısında, 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Bitime 8 hafta kala düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan Empoli, son 13 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatabildi. Ev sahibi savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta.

İnter Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk kez üst üste 5 maçta puan kaybı yaşayan İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koymayı başardı. Ligdeki başarısından taviz veren ve üst sıralardaki yerini tehlikeye atan konuk ekip, son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Monza’ya kaybettiler. Benfica’yı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, hafta içi fikstüründe ise 3-3’lük beraberlikle tur atladı. Skoru 3-1’e kadar getirmeyi başaran İnter, skoru rehavetine kapıldı ve mücadeleden 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Yeniden rotasını lige çeviren ve Serie A Ligi’ne moralli dönen İnter, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekip bitime 8 hafta kala 6. sırada yer alıyor.

Empoli – İnter Maç Bilgileri

Empoli – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Koni De Winter’in sakatlığı devam ediyor. İnter cephesinde ise Milan Skriniar’ın sakatlığı devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Robin Gosens, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan İnter, ligde kaybettiği puanları Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final biletiyle telafi etti. İnter’in artık ligde puan kayıplarına son vereceğini ve Empoli karşısında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmanda Romelu Lukaku’nun 2, Martinez’in tek golüyle kazandı. 3 puanı 3 golle alan konuk ekip, Empoli’ye gol şans vermedi. Kazananları tebrik ederiz.