Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 23.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Lider Galatasaray evinde, Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Galatasaray ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.33, beraberlik 6.30, Fatih Karagümrük kazanır ise 9.35 olarak açıklanmış. 

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce Kayserispor’u 6 golle geçmeyi başaran Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta içi ise Alanyaspor deplasmanından 4 gollü galibiyet ile döndü. Rakibini 4-1 mağlup ettiler ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ila aradaki 6 puanlık farkı korudular. Son 3 maçınıda kazanan Okan Buruk’un ekibi bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da Mauro Icardi’nin sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Fatih Karagümrük’den 3 Puan

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor’u 4-2 ile geçen Fatih Karagümrük, Fenerbahçe yenilgsinin ardından moral buldu. Süper Lig’de bu sezon deplasmanda iyi sonuçlar alan Kırmızı Siyahlılar, son 7 deplasma maçında da mağlubiyet yüzü görmedi ve bu hafta lider Galatasaray’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Emiliano Viviano ve Otabek Shukurov kart cezalısı olan isimler.

Galatasaray – Kayserispor Maç Bilgileri

Galatasaray – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin sakatlığı bulunduğunu belirtelim. Fatih Karagümrük’de Emiliano Viviano ve Otabek Shukurov kart cezalısı olan isimler.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Bafetimbi Gomis

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Lawrence, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Farklı Kayserispor galibiyetinin ardından Alanyaspor deplasmanında da 4-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Liderliğini sürdüren Okan Buruk’un ekibi son dönemde iç sahada başarılı sonuçlar alıyor. Fatih Karagümrük karşısında da net favoriler. Fatih Karagümrük geçen hafta Ümraniyespor’u 4-2 mağlup etti ama lidere karşı işleri pek kolay değil. Galatasaray farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gollü bir maç oldu. 6 golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. Galatasaray, şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı.