Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Kayserispor İddaa Tahmini 23.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada bu sezon mağlubiyet yaşamayan Adana Demirspor evinde, Kayserispor’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.67, beraberlik 4.65, Kayserispor kazanır ise 4.88 olarak açıklanmış. 

Adana Demirspor İç Sahada Etkili

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almayı başaran Adana Demirspor’da moraller yerinde. Bu sezon özellikle iç sahada başarılı sonuçlar alan Adana Demirspor’un taraftarı önünde oynadığı hiçbir Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Üst üste 3 maçtır kazanan Vincenzo Montella’nın ekibi bu hafta konuk edeceği Kayserispor karşısında da maçın favorisi.

Kayserispor’dan Golsüz Beraberlik

Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçından da galibiyet çıkartamadı. Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında 5 puan bırakan Sarı Kırmızılılar, düşüşe geçmeye başladı diyebiliriz. Çağdaş Atan’ın ekibi geçtiğimiz hafta içi Kasımpaşa’yı konuk etmiş ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Son 2 maçta gol atamadıklarını da belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacaklar ve işleri zor. Maç öncesinde Kayserispor’da Lionel Carole’un sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Lionel Carole’un sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Son 2 maçtan 6 puan çıkartan Montella’nın ekibi 3. Sıra umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta içi Konyaspor deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. Kayserispor ise sahasında konuk ettiği Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Son 2 maçta sadece 1 puan alabildiler. Adana Demirspor deplasmanında da işleri zor. Adana Demirspor maçın favorisi. Bu sezon iç sahada iyi sonuçlar alıyorlar. Kayserispor karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 8 golün atıldığı maçta kazanan Adana Demirspor oldu. Rakibini 5-3 mağlup ettiler ve 3. sıra umutlarını sürdürdüler.