Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Konyaspor Bahis Tahmini 23.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Günün ilk maçında, Kasımpaşa ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da start alacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.71, Konyaspor galibiyetinin ise 2.84 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’dan 1 Puan

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor deplasmanında 5-0 kaybetmişlerdi. Son 2 maçta 5 puan bırakan Kemal Özdeş’in ekibi Süper Lig’de düşme hattının 6 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta sonu ise iç sahada Konyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Evinde Kaybetti

Konyaspor ise geçtiğimiz hafta içi Adana Demirspor karşısında puan alamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Yeşil Beyazlıların herhangi bir iddiası bulunmuyor. Aleksandar Stanojevic’in ekibi bu sezon 39 puan topladı ve 9. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Kasımapaşa deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmanın 1-1 sona erdiğini de belirtelim. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa – Konyaspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Konyaspor, geçen haftayı mağlubiyet ile geçti. Hafta içi sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Kasımpaşa ise Süper Lig’de hafta içi Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor’a farklı kaybettiler. İki takım adına da zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor deplasmanda 3 puanı kaptı. Kasımpaşa engelini 2-1 ile geçere haftayı 3 puan ile kapattılar.