Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Union Berlin İddaa Tahmini 23.04.2023

Mönchengladbach iç sahada Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da bitime 6 hafta kala bizleri bekleyen mücadele, 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Mönchengladbach galibiyetine 2.36, beraberliğe 3.39, Union Berlin galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.07, beraberliğe 2.89, konuk ekibe ise 2.67 oran veriyor.

Mönchengladbach Üst Sıralardan Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır mağlubiyetlere yer vermemeyi başarsa da, hala üst sıralara yetişemedi. Daniel Farke önderliğinde etkisiz bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle ayrılan Gladbach, 28 haftalık fikstürden ise sadece 9 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibi, son haftalarda daha dirençli bir futbolla karşımıza çıkarken, üst üste beraberliklere imza attı. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, bu hafta sahasında zirve takibi veren Union Berlin’i konuk edecek.

Union Berlin 2 Maçtır Kazanamıyor

Union Berlin son haftalardaki puan kayıplarına rağmen, son 6 haftaya zirve iddiasıyla girmeyi başarıyor. Son 2 haftada galibiyet hasret kalan Urs Fischer’in öğrencileri, liderin 7 puan gerisine düştü. En yakın rakibi Dortmund karşısında alınan mağlubiyetle birlikte, 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden konuk ekip, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Bochum karşısında devam etti. 61. dakikada 10 kişi kalan Union Berlin, küme düşmeme mücadelesi veren rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 2 haftada aşanan puan kayıplarına rağmen, Bundesliga tarihindeki en iyi performansını sergileyen Union Berlin, galibiyetlerine geri dönmek ve umutlarını son 5 haftaya taşımak istiyor.

Mönchengladbach – Union Berlin Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde Alassane Plea ve Tony Jantschke’nin sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Florian Neuhaus, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, Union Berlin en yakın rakibi Dortmund ile birlikte zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonluk umutları devam eden Union Berlin, hedefsiz kalan Gladbach karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.67

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin bu hafta kazanarak, liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaştı. Deplasmanda Sheraldo Becker’in golüyle kazanan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 5’e kadar indirmeyi başardı.