Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Leipzig İddaa Tahmini 23.04.2023

İddaa fikstüründe 23 Nisan Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga 29. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Leipzig kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 18:30.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.58, Leipzig galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Almanya Bundesliga’da tam 7 haftadır bileği bükülmeyen Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koymayı başardı. Almanya Bundesliga’da son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran ev sahibinde, Xabi Alonso etkisi devam ediyor. Yeni hocasıyla iki kulvarda birden harika bir seri yakalayan Bayer Leverkusen, iç sahada 1-1 berabere kaldığı US Gilloise’yi deplasmanda 4-1 mağlup ederek, hafta içinde tur atlamayı başardı. Maç boyunca rakip kaleyi abluka altına almayı başaran ev sahibi, lige yorgun ama moralli dönüyor. Almanya Bundesliga’da yoluna 6. sırada devam eden ve Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen Bayer Leverkusen, ligdeki en yakın rakiplerinden Leipzig’i sahasında konuk edecek.

Leipzig Zirve Takibinde

Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanmayı başaran Leipzig, bitime 6 hafta kala zirve takibini bırakmadı. Almanya DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koymayı başaran, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibini 8 puan geride sürdürmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne is Son 16 Turu’nda veda etti. 3 kulvarda birden alınan sonuçları incelediğimizde, konuk ekibin Rose önderliğinde şu ana kadar iyi bir performans sergilediğini söyleyelim. Hertha Berlin deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, iç sahada Augsburg engelini 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başaran Leipzig, milli ara dönüşü yeniden lige yükselişe geçti. Bayer Leverkusen’i sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, Avrupa sahnesinde yorgun dönen rakibini yeniden mağlup etmek istiyor.

Bayer Leverkusen – Leipzig Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Exequiel Palacios ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor. Leipzig takımında ise Xaver Schlager ve Peter Gulacsi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen son haftalarda harika performanslar sergilese de, zorlu fikstürde yorgun düştü. Leipzig ise 2 haftadır kazanırken, zirve takibini sürdürüyor. Konuk ekip şampiyonluk umutlarından vazgeçmeyecek ve deplasmanda kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.34

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen gol yemeden attığı 2 golle, Leipzig’i mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergiledi ve hak ettiği bir galibiyete imza attı.