Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Schalke 04 Maç Tahmini 23.04.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek.

intobet, Freiburg galibiyetine 1.79, beraberliğe 3.72, Schalke 04 galibiyetine ise 4.67 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.79 oran kazandırıyor.

Freiburg İç Sahada Etkili

Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında Werder Bremen deplasmanına konuk olan Freiburg cephesinde, Höler ve Sallai iş birliği galibiyeti getirdi. Takımın üretken isimleri 1 gol, 1 asistlik katkı sağlamayı başarırken, 1-0 geriden gelerek alınan galibiyette kilit rol oynadı. Son 9 haftada sadece lider Bayern Münih’e karşı mağlup olan Christian Streich’in öğrencileri, üst sıraları bırakmadı. 28 yıl sonra Almanya Bundesliga’da ilk 28 haftadaki en iyi performans grafiğini sergileyen Freiburg, son 6 haftaya liderin 9 puan gerisinde giriyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını korumayı başaran ev sahibi, iç sahada çıktığı 14 maçta sadece 12 gol yerken, Union Berlin’in ardından iç sahadaki en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Kümede kala savaşı veren Schalke 04 karşısına favori çıkacak olan Freiburg, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Schalke 04’den Kritik Galibiyet

Schalke 04 bu sezon ilk kez rakip filelere 90 dakika sonunda 5 gol göndermeyi başarırken, ligde kalmak adına çok kritik bir galibiyete ima attı. 28. haftaya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak giren Thomas Reis ve öğrencileri, en yakın rakibi Hertha Berlin karşısında 5-2’lik galibiyete imza attı. En alt sıradan kurtulmayı başaran Schalke 04, düşme hattının üzeriyle ise puan farkını bitime 6 hafta kala 3’e kadar indirdi. Deplasmanda ligin en az gol atan takımı olarak yoluna devam eden Schalke 04, kümede kalma mücadelesi devam ederken, bu kötü istatistiğe son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, rakibini 7 maçtır mağlup etmeyi başaramıyor.

Freiburg – Schalke 04 Maç Bilgileri

Freiburg – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor. Schalke 04 takımında ise Yoshida, Brunner, Van den Berg, Skarke, Polter, Fahramnn ve Kozuki’nin sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Moritz Jenz, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Alex Kral, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Sezon boyunca Almanya Bundesliga’da etkili olmayı başaran ve üst sıraları bırakmayan Freiburg, 7 maçtır galibiyet şansı vermediği ve sezonu küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren Schalke 04 karşısında, etkisini 3 puanla sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.79

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi rakibine 4 golle üstünlük kurmayı başarırken, maç boyunca kümede kalma mücadelesi veren Schalke 04’e gol şansı tanımadı. Ev sahibi haftayı 3 puanla kapattı ve bizleri yanıltmadı.