İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Napoli İddaa Tahmini 23.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 23 Nisan Pazar akşamı bizleri derbi heyecanı bekliyor. Juventus‘un sahasında Napoli‘yi konuk edeceği dev mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Karşılaşmanın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.20, Napoli galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.19, 2.5 Alt 1.68 oran kazandırıyor.

Juventus’un Cezası Kaldırıldı

Juventus cephesinde alınan yeni karar yüzleri güldürürken, kaybedilen puanlar ise bitime 8 hafta fazlasıyla aranıyor. Bildiğimiz gibi liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, 15 puanı silinen Juventus, bu süreçten sonra ligde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Şampiyonluk umutları kalmayan ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren ev sahibi, Avrupa sahnesinde çeyrek finalist olmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise yeni bir kararla JUVE’nin puanları geri verildi. Puanı 59’a yükselen ve Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde kendisine yer bulan Allegri’nin öğrencileri, son 2 haftada Lazio ve Sassuolo’ya kaybetmesine rağmen, 3. sırada kendisine yer buldu. Sporting deplasmanından istediğini alan, puan silme cezasının kalkmasıyla birlikte ise ligde moral bulan Juventus, gözünü derbi galibiyetine dikti. Napoli karşısında kazanmak isteyen ev sahibi, sezonun ilk  yarısında rakibine 5-1’lik skorla deplasmanda teslim oldu.

Napoli’de Tek Hedef Şampiyonluk

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Napoli, rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirdi. Çeyrek Final eşleşmesinde ezeli rakibi Milan’a diş geçirmeyi başaramayan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 1-0’lık mağlubiyet ve 1-1’lik beraberlikle, devler sahnesine veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise 30 haftayı 24 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 8 haftaya en yakın rakibinin 14 puan üzerinde, lider olarak girmeyi başardı. Tarihi bir sezon geçiren Napoli, rakip fileleri 66 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 21 gole izin verdi. Lecce’yi deplasmanda mağlup ettikten sonra, Hellas Verona ile iç sahada golsüz berabere kalan konuk ekibin, Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra, İtalya Serie A Ligi’nde eski günlerine geri döneceğini düşünüyorum. Puan farkını korumak isteyen Spalletti ve öğrencileri, Juventus derbisinde galibiyet arayacak.

Juventus – Napoli Maç Bilgileri

Juventus – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Moise Kean ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları bulunuyor. Napoli’de dev derbi öncesi Matteo Politano, Giovanni Simeone, Amir Rrahmani ve Mario Rui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Juan Jesus, Hirving Lozano, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Victor Osimhen.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde puan silme cezası kalkan ve 3. sıraya kadar yükselen Juventus, yeniden Şampiyonlar Ligi yarışının içerisine girdi. Napoli ise son 8 haftaya lider girerken, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından tamamen lige odaklandı. Dev derbide iki takımda kaybetmek istemiyor. Haftanın kritik maçında, Juventus ve Napoli’nin ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.78

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev debinin ilk yarısında, beklediğimiz gibi iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Bitime saniyeler kala sahneye Giacomo Raspadori çıkarken, Napoli’yi son dakika golüyle galibiyete taşıdı.