İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Lecce İddaa Tahmini 23.04.2023

İddaa fikstüründe 23 Nisan Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 31. hafta mücadelesinde, Milan ile Lecce karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak müsabaka, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.15, Lecce galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.33, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 5.90 oran veriyor.

Milan Derbiden İstediğini Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kaybetmeyen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Finalist. Napoli eşleşmesinden zaferle çıkmayı başaran Pioli ve öğrencileri, İstanbul yolunda dev bir adım attı. Ezeli rakibine devler sahnesinde galibiyet şansı vermeyen Milan, ilk maçı iç sahada 1-0 kazanırken, deplasmandan ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Napoli’ye karşı ev sahibinin son haftalarda ezici bir üstünlüğü var. Serie A Ligi’nde ise lider karşısına 3 hafta önce çıkan Milan, deplasmandan 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başarmıştı. Bu galibiyetin ardından rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çeviren ekip, hafta sonu fikstüründe Empoli ve Bologna ile berabere kaldı. Lige son derece moralli dönecek olan ev sahibi, Lecce karşısında galibiyet arayacak. Bitime 8 hafta kala 53 puanla 5. sırda yer alıyorlar.

Lecce Tehlikeyi Atlatamadı

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya girilirken, Lecce küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. Tam 7 haftadır puan kayıplarına çözüm bulamayan Marco Baroni’nin öğrencileri, düşme hattıyla puan farkının 5’e kadar inmesine engel olamadı. Son 7 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Üst üste 6 mağlubiyetin ardından, düşme hattındaki Sampdoria’yı sahasında konuk eden Lecce, formsuz rakibine diş geçiremedi ve ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadeleden, 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Zorlu Milan deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Lecce, ligde uzun süredir 3 puan adına umut vermiyor.

Milan – Lecce Maç Bilgileri

Milan – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan cephesinde Zlatan Ibrahimovic ve Davide Calabria’nın sakatlıkları devam ediyor. Lecce’de karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final biletini cebine koyan Milan’da moraller yüksek. Sahasında 7 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Lecce’yi konuk edecek olan Milan, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça damga vuran isim Rafael Leao oldu. Ev sahibi Milan yıldız golcüsünün 2 golüyle kazanırken, Lecce 90 dakika sonunda skor üretemedi. Kazananları tebrik ederiz.