Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Rennes İddaa Tahmini 23.04.2023

Montpellier iç sahada Rennes‘i konuk edecek. 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hovarda, Montpellier galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.55, Rennes galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Montpellier 2 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’de ilk 22 hafta sona erdiğinde küme düşme adayları arasında yer alan Montpellier, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yol yakınken göreve Michel Der Zakarian’ı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla birlikte ilk 7 maçında mağlup olmadı. Teknik adam etkisini kısa sürede göstermeyi başarırken, 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Montpellier, düşme hattından uzaklaşarak, uzun bir aranın ardından Fransa Ligue 1’de rahat nefes aldı. Son 2 haftada üst üste mağlubiyetler almasına rağmen, düşme hattıyla hala arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, eski günlerine geri dönmek ve puan farkını açmak istiyor. Önce Toulouse ardından Lille’e karşı kaybeden Montpellier, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek.

Rennes Umutlarını Korudu

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, Montpellier deplasmanına konuk olacak olan Rennes, 31. haftada rahat bir galibiyete imza attı. Reims’i sahasında konuk eden Rennes, Jeremy Doku’nun golleriyle devre arasına 2-0 önde girmeyi başarırken, Arthur Theate ikinci yarıda farkı 3’e çıkardı. Üst sıra savaşında güven tazelemeyi başaran Bruno Genesio ve öğrencileri, Lens ve Lyon’a karşı aldığı üst üste mağlubiyetleri unutturmayı başardı. 53 puanla ligin 6. sırasında yer alan Rennes, bitime 7 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasından 10, Avrupa Ligi potasından ise 8 puan uzaklıkta yer alıyor. Galibiyetlerine devam etmek zorunda olan Rennes, Montpellier deplasmanına formda ve moralli çıkacak.

Montpellier – Rennes Maç Bilgileri

Montpellier – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Theo Sainte-Luce, Maxime Esteve ve Beni Makouana’nın sakatlıkları devam ediyor. Rennes takımında Xeka, Adrien Truffert ve Martin Terrier’in sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Hamari Traore, Birger Meling, Arthur Theate, Desire Doue, Toko Ekambi, Djed Spence, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta net bir galibiyetle yeniden yükselişe geçen ve güven tazelemeyi başaran Rennes, galibiyetlerine bitime 7 hafta kala Montpellier deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 63. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Montpellier, Stephy Alvaro Mavididi’nin golüyle galibiyete uzandı. Ev sahibi kritik bir galibiyete imza atarken, Rennes deplasmanda mağlubiyetten kurtulamadı.