Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Marsilya İddaa Tahmini 23.04.2023

Lyon sahasında Marsilya‘nı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in derbisi 23 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3.

Hovarda, Lyon galibiyetine 2.52, beraberliğe 3.75, Marsilya galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Lyon 3 Haftadır Kazanıyor

Lyon galibiyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanına konuk olan Laurent Blanc ve öğrencileri, rakibinden daha az gol fırsatı yaratmasına karşın, fırsatları daha iyi değerlendiren taraf oldu ve evine 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. PSG ve Rennes karşısında alınan galibiyetlerle yükselişe geçen Lyon, galibiyetlerine  devam ediyor. Son 3 haftadır kazanan, son 7 haftada ise mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 31 hafta sonunda ilk kez üst üste 7 maçtan mağlup olmadan çıktı. 50 puanla 7. sıraya yükselen Lyon, bitime 7 hafta kala Avrupa Ligi şansını devam ettiriyor. Sezonun ilk yarısındaki derbiyi deplasmanda 1-0 kaybeden Lyon, bu kritik haftada harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

Marsilya Deplasmanda Doludizgin

Fransa Ligue 1’de 32. haftaya girilirken, Igor Tudor ve öğrencileri en iyi deplasman karnesine sahip. PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeye devam eden Marsilya, 15 deplasman maçından 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Troyes karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkarmayı başarırken, lider ile arasındaki 11 puan farkı korudu. Şampiyonluk umutlarıyla son 7 haftaya giren Marsilya, hata kredisini doldurdu. 31 haftada 19 kez kazanan Igor Tudor’un öğrencileri, ezeli rakibi Lyon karşısında galibiyet arayacak. Zirve takibini sürdürmek isteyen Marsilya, kazanması puan farkını 8’e indirecek. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibi iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekibin, bu kritik haftada yeniden galibiyete ihtiyacı var.

Lyon – Marsilya Maç Bilgileri

Lyon – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Sael Kumbedi kart cezalısı. Amin Sarr ve Malo Gusto’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da ise derbi öncesi Amine Harit ve Azzedine Ounahi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Alexandre Lacazette.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya şampiyonluk iddiasıyla giren Marsilya, bu sezon deplasman karnesiyle ligin en güven veren takımı. Lider ile arasındaki puan farkını korumak isteyen Marsilya, dev debide kazanarak bu kritik eşiği geçmeyi başaracak ve zirve umutlarını koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.36

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya deplasmandan 3 puanla döndü ve zirve takibini bırakmadı. Son dakika golü konuk ekibi galibiyete taşırken, Igor Tudor’un öğrencileri zirve takibini kayıpsız sürdürerek, bizleri yanıltmadı.