İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth West Ham Bahis Tahmini 23.04.2023

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet alan Bournemouth iç sahada, West Ham’ı ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından yayınlanacak.

Bournemouth ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bournemouth galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.30, West Ham galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bournemouth’da Moraller Yerinde

Bournemouth’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk olan Bournemouth, rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çekti. Tottenham’ı 3-2 ile geçen Gary O’Neil’ın ekibi puanını 33 yaptı. Düşme hattındaki Nottingham Forest’ın 6 puan üzerine çıktılar. Leeds United, Everton ve Nottingham Forest’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Bournemouth, altın değerinde bir 3 puan aldığı haftayı geride bıraktı. Bu hafta ise Vitality’de West Ham’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Ryan Frederiks’in sakatlığı sürüyor.

West Ham Yarı Finalde

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri lider Arsenal ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Londra ekibinde yüzler gülüyor. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını da devam ettiren David Moyes’un ekibinin yoluna Konferans Ligi’nde de devam ettiğini belirtelim. Hafta içi Gent’i 4-1 mağlup eden West Ham adını yarı finale yazdırdı. Premier Lig’de ise bu hafta Bournemouth’a konuk olacaklar. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor.

Bournemouth – West Ham Maç Bilgileri

Bournemouth – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Ryan Frederiks’in sakatlığı sürüyor. West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Bournemouth, geçtiğimiz haftayı sürpriz bir galibiyet ile kapattı. Tottenham deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 3-2 kazanarak dikkat çektiler. Kümede kalma umutlarını devam etttiren Bournemout, son 2 deplasman maçında da sürpriz galibiyetler almıştı. West Ham ise lider Arsenal’dan puan almayı başardı. 2-0 geriye düştükleri maçı 2-2 beraberlik ile tamamlamayı başardılar. Bu beraberlik ile West Ham’ın kümede kalma umutları iyice arttı. Bournemouth deplasmanında da favoriler. West Ham’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.24

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham farka gitti. Vitality’de Bournemouth’u 4 golle geçtiler ve son 3 maçta 7 puan topladılar.