Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe İstanbulspor İddaa Tahmini 24.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapayan Fenerbahçe iç sahada, İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.24, beraberlik 7.16, İstanbulspor kazanır ise 13.35 olarak açıklanmış. Aynı zamanda Bets10 özel oran kampanyası ile Fenerbahçe’nin handikaplı galibiyetine 10.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Geriden Gelip Kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konu kolan Jorge Jesus’un ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yine 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan almayı başaran Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller Joao Pedro’dan geldi. Süper Lig’de son 3 maçını kazanan Sarı Lacivertliler, lider Galatasaray’ın takibini devam ettiriyor. Bu hafta ise Kadıköy’de İstanbulspor karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Miha Zajc ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor’dan Gollü Beraberlik

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Antalyapsor ile 3-3 berabere kaldı. Rakibi karşısında 3 kez öne geçtiler ama galbiiyet çıkartamadılar. Bir nevi Haji Wright’ı marke edemediler desek yeridir. Bir önceki hafta ise Başakşehir karşısında tek golle kazanan İstanbulspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan topladı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde İstanbulspor’da David Jensen, Onur Ergün, Demeaco Duhaney ve Mohamadou Ba kart cezalısı.

Fenerbahçe – İstanbulspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lincoln, Miha Zajc ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları devam ediyor. İstanbulspor’da David Jensen, Onur Ergün, Demeaco Duhaney ve Mohamadou Ba kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Emre Mor, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanıyor. Bu 3 maçta da geriye düşmelerine rağmen maçları çevirmeyi başarıdlar. Geçen hafta Başakşehir deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönmüşlerdi. İstanbulspor ise hafta içi Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Süper Lig’de kümede kalma umutları son haftalarda artan bir İstanbulspor var ama bu hafta işleri zor. Jorge Jesus’un ekibi iç sahada farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe uzatmalarda yıkıldı. Kadıköy’de konuk ettikleri İstanbulspor karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar.