Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Sivasspor İddaa Tahmini 24.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ile Sivasspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Antalyaspor galibiyetine 2.27, beraberlik tercihine 3.50, Sivasspor galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Antalyapsor 3 Maçtır Kaybetmiyor

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Üstelik 3 ke geriye düşmelerine rağmen 1 puan aldılar. Son 3 maçta 5 puan toplayan Nuri Şahin’in ekibi Süper Lig’de bu hafta Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudrashov ve Admir Mehmedi’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Sivasspor Moral Buldu

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u 4 golle geçen Rıza Çalımbay’ın ekibi kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. 34 puuana sahip olan Sivasspor, düşme hattının 7 puan üzerinde. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı iç sahada 2-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Sivasspor’da Uğur Çiftçi’nin sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Fedor Kudrashov ve Admir Mehmedi’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Sivasspor’da Uğur Çiftçi’nin sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de son 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Haji Wright, son haftalarda gol yollarında dikkat çekiyor. Sivasspor ise hafta içi Trabzonspor engelini 4-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı 4-1 kazanarak 3 puanı kaptılar. Kümede kalma umutlarını devam ettiriyorlar. Kazaan takım kümede kalma yolunda iyice rahatlayacak. Her iki takımında skor bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor haftayı 3 puan ile geçti. Antalyaspor deplasmanında 2-1 kazanarak kümede kalma umutlarını iyice arttırdılar.