Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Başakşehir Bahis Tahmini 24.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Başakşehir deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Giresunspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.96, beraberlik 3.60, Başakşehir kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış.

Giresunspor Düşme Hattında

Giresunspor, Süper Lig’de 11 maçlık kazanamama serisini sona erdirmiş ve Sivasspor karşısında tek golle kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü ise Ankaragücü deplasmanında 3-1 kaybettiler. Kümede kalma yolunda kritik bir mağlubiyet yalan Karadeniz ekibi Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada konk edecekleri Başakşehir karşısında da işleri pek kolay gözükmüyor. Kümede kalma savaşı veren Giresunpsor’da savunmadan Alexis Perez’in sakatlığı sürüyor.

Başakşehir Evinde Kaybetti

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldular. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Başakşehir, son dönemde kötü sonuçlar almaya başladı. Süper Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada sadece 1 galbiiyet alabildiler. Bu hafta ise Giresunspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir, Lucas Biglia, Ömer Ali Şahiner ve Ahmed Touba’nın kar cezalısı.

Giresunspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Giresunspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 17.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunpsor’da savunmadan Alexis Perez’in sakatlığı sürüyor. Başakşehir’de Mahmut Tekdemir, Lucas Biglia, Ömer Ali Şahiner ve Ahmed Touba’nın kar cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Giresunspor, Süper Lig’de hafta içi Ankaragücü’ne kaybetti. 1-0 öne geçmelerine rağmen puan almayı başaramadılar. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Karadeniz ekibine galibiyet şart. Başakşehir ise son haftalarda puan alamıyor. İstanbulspor ve Fenerbahçe karşısında puan alamayan Başakşehir’in Süper Lig’de pek hedefi de kalmöadı diyebiliriz. Son haftalarda oyun anlamında da geriye gittiler. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, uzun bir aradan sonra deplasman galibiyeti aldı. Giresunspor’u 4-2 mağlup ederek moral buldular.