İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Brighton Bahis Tahmini 26.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.30’da Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Nottingham Forest ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 5.90, beraberlik tercihinin 4.45, Brighton galibiyetinin ise 1.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Nottingham Forest Anfield’dan Çıkamadı

Nottingham Forest, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk olduğu Liverpool karşısında sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2 kez geriye düşmelerine rağmen maça ortak oldular ama Salah’ın golü maçın skorunu belirledi. Steve Cooper’ın ekibi Premier Lig’de üst üste 11 maçtır galibiyet alamıyor ve düşme hattındalar. Bu sezon Premier Lig’de kümede kalma umutları da haftalr geçtikte azalıyor. City Ground’da Brighton’ı konuk edecek Nottingham Forest’da Forest’da Jack Colback, Willy Boly, Dean Henderson ve Chris Wood’un sakatlıkları devam ediyor.

Brighton Favori Taraf

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup yarı finalinde Manchester United ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi ile normal süresi ve uzatmalarında 0-0 berabere kalan Brighton, penaltı atışları ile mağlup oldu ve final oynama şansını kaybetti. Premier Lig’de ise Avrupa umutlarını sürdüren Roberto De Zerbi’nin öğrencileri bu hafta ise Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Maçın net favorisi olarak gösterilen Brighton’da Jeremy Sarmiento, Adam Lallana ve Tariq Lamptey’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Brighton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Forest’da Jack Colback, Willy Boly, Dean Henderson ve Chris Wood’un sakatlıkları devam ediyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento, Adam Lallana ve Tariq Lamptey’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 3-2 mağlup oldular. Tam 11 maçtır kazanamayan Nottingham Forest, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Brighton ise geçen hafta sonu FA Cup’da Manchester United ile karşı karşıya geldi ve rakibine penaltı atışları ile kaybetti. Premier Lig’de ise Avrupa umutlarını devam ettiriyorlar. Brighton’dan galibiyet bekliyorum. Nottingham Forest deplasmanında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest sürpriz yaptı. Brighton karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar.