İddaa Tahminleri ve Analizleri

İnter Juventus İddaa Tahmini 26.04.2023

26 Nisan Çarşamba akşamı İtalya Kupası‘nda ilk finalist belli oluyor. İnter‘in sahasında Juventus‘u konuk edeceği rövanş maçı, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Dev derbiyi TRT Spor ekranlarından canlı izlemeye fırsatına sahipsiniz.

Bets10, İnter galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.35, Juventus galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

İnter Deplasmanda Kaybetmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası’nın yarı finalisti İnter, İtalya Serie A Ligi’nde hafta sonu aldığı deplasman galibiyetiyle, ligde güven tazeledi. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise 5 maçtır kazanamıyordu. Kötü gidişata Empoli deplasmanında 3-0’lık galibiyetle son vermeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 54 puana yükseldi ve bitime 7 hafta kala 6. sıradaki yerini korumayı başardı. Benfica eşleşmesinden zaferle çıkarak adını devler sahnesinde yarı finale yazdırmayı başaran İnter, İtalya Kupası’nda ise şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İlk maçta Juventus’a deplasmanda konuk olan İnter, 80 dakikası golsüz beraberlikle geçilen mücadelede, son 10 dakika 2 gol, 2 kırmızı karta ev  sahipliği yaptı. İlk golü yiyen ve ilk 10 kişi kalan takım İnter olsa da, Inzaghi ve öğrencileri mağlubiyete yer vermedi.

Juventus Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Ligi’nden yarı finalist olarak dönen Juventus, şok bir kararla silinen 15 puanını geri alırken, lider karşısına moralli çıktı. Serie A Ligi’nde 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan JUVE, derbiye moralli çıksa da, Napoli engeline takıldı ve üst üste 3. kez ligde mağlubiyet yaşadı. Son dakika golü Siyah Beyazlıları mağlubiyete sürüklerken, Allegri ve öğrencileri 59 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Tarihinin en kötü Şampiyonlar Ligi performansını sergileyen Juventus, teselliyi Avrupa Ligi’nde buldu. Nantes, Freiburg ve Sporting engellerini geçmeyi başardılar. Avrupa şampiyonluğuna odaklanan konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise yarı finalist. İlk maçta İnter’i sahasında konuk eden Juventus, Juan Cuadrado’nun bitime 7 dakika kala attığı golle büyük bir avantaj yakalarken, son dakikalarda İnter’e karşı kalesini gole kapatamadı. Normal süreyi iki takımda 10 kişi tamamlarken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Juventus’nu deplasmanda galibiyete ihtiyacı var.

İnter – Juventus Maç Bilgileri

İnter – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Milan Skriniar’ın sakatlığı devam ediyor. Juventus takımında ise Moise Kean’in sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Yarı Final Turu’nun ilk maçından kazanan çıkmadı. İnter ve Juventus ilk maçta 1’er golle beraberlikten kurtulamadı. Rövanşta galibiyeti ihtiyacı olan iki ezeli rakibin, derbide skor üretmeye devam edeceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Federico Dimarco attı İnter iç sahada kazandı. İlk maçtan beraberlikle dönen İnter, ezeli rakibi Juventus’u ilk yarıda bulduğu tek golle mağlup ederken, İtalya Kupası’nda final biletini cebine koymayı başardı.