İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Liverpool İddaa Tahmini 26.03.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda dikkat çekmeyi başaran West Ham evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

West Ham ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 3.95, beraberlik 3.85, Liverpool kazanır ise 5.10 olarak açıklanmış.  

West Ham Farklı Kazandı

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’u 4 golle geçtiler. Özellikle Pablo Fornals’ın attığı şık gol görülmeye değerdi. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkartan West Ham’da moraller yerinde. Düşme hattının da iyice üzerine çıkmayı başaran David Moyes’un ekibi bu hafta Liverpool karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Liverpool Evinde Kazandı

Liverpool, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’da konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup etmeyi başaran Jurgen Klopp’un ekibi Avrupa umutlarını sürdürdü. Tottenham ve Aston Villa’nın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Liverpool, Premier Lig’de 7. Sırada yer alıyor. Son 2 haftada Leeds United ve Nottingham Forest maçlarından 6 puan çıkartan Liverpool, bu hafta West Ham deplasmanında da kazanmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Calvin Ramsey, Roberto Firmino ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham – Liverpool Maç Bilgileri

West Ham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Liverpool’da Calvin Ramsey, Roberto Firmino ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. Vitality’de konuk oldukları Bournemouth deplasmanında 4 golle kazandılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan David Moyes’un ekibinde moraller yerinde. Liverpool ise Leeds United ve Nottingham Forest galibiyetleri ile moralleri attırdı. Geçen hafta sonu Anfield’da Nottingham Forest’ı 3-2 ile geçtiler. Gollü bir maç olmasını bekliyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. West Ham’ı deplasmanda 2-1 ile geçtiler.