İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Arsenal İddaa Tahmini 26.03.2023

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk düğümünü çözecek bir maç. Manchester City evinde, Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.58, beraberlik 4.55, Arsenal kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış. Bu dev karşılaşmanın 2.5 gol üstü ve karşılıklı gol var seçeneğine Bets10 sitesinde özel oran ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Manchester City 3 Puan Peşinde

Manchester City, geçtiğmiz hafta sonu FA Cup yarı final maçında Sheffield United ile karşı karşıya geldi. Rakibini rahat bir şekilde 3-0 mağlup eden Pep Guardiola’nın ekibi adını finale yazdırdı. Finalde ise Manchester United ile karşılaşacaklar. Bu hafta içi ise Premier Lig mesaisine çıkacaklar. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde bulunan Manchester City’nin şampiyonluk umutları iyice arttı. Bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecek olan Manchester City, kazanması halinde rakibinin 2 puan gerisinde olacak. Üstelik Manchester City’nin 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Manchester City’de Nathan Ake sakat olan isim.

Arsenal Puan Kaybetti

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlarda biriydi. Emirates’de Southampton’ı konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Arsenal’da moraller iyice bozuldu. Bu hafta sonu ise ligin en güçlü takımı olan Manchester City’e konuk olacaklar. Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini devam ettiren bir Arsenal var ama rakibinin 1 maçı eksik. Bugün kaybetmeleri halinde şampiyonluğu kaptırabilme şansları da yüksek. Maç öncesinde Arsenal’da Takehiro Tomiyasu, Oleksandr Zinchenko ve William Saliba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake sakat olan isim. Arsenal’da Takehiro Tomiyasu, Oleksandr Zinchenko ve William Saliba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Geçen hafta sonu FA Cup’da Sheffield United engelini 3-0 ile geçerek finale kaldılar. Premir Lig’de de şampiyonluk umutlarını arttıran Manchester City, üst üste 6 maçtır kazanıyor. Bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecekler. Arsenal ile aralarında 5 puanlık fark bulunan Manchester City’nin 1 maçı eksik. Arsenal’da ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta Emirates’de Southampton ile 3-3 berabere kaldılar. Son 3 Premier Lig maçında da puan kaybeden Arsenal’da moraller bozuk. Manchester City maçın favorisi ama Arsenal’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: GVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat bir galibiyet aldı. Lider Arsenal’ı Etihad’da 4 golle geçtiler.