İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Mallorca İddaa Tahmini 26.04.2023

İspanya La Liga’da 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Atletico Madrid iç sahada, Mallorca’yı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.50, beraberlik 3.95, Mallorca kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid İç Sahada Kazanıyor

Atletico Madrid, La Liga’da 6 maç aradan sonra mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta sonu lider Barcelona’nın konuğu olan Diego Simeone’nin ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Griezmann ve De Paul ile net fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. Mağlup olmalarına rağmen Atletico Madrid’in iyi bir direnç gösterdiğini belirtmek gerekiyor. Bu hafta içi ise Mallorca ile karşı karşıya gelecek olan Atletico Madrid, son haftalarda Wanda Metropolitano’da üst üste galibiyetler alıyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’da Stefan Savic kart cezalısı.

Mallorca 4 Maçtır Kaybetmiyor

Mallorca, La Liga’da son haftalarda çıkışa geçmeyi başardı. Önce Balaidos’da Celta Vigo’yu 1-0 ile geçmeyi başaran Mallorca, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Getafe karşısında 3-1 kazandı. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Javier Aguirre’nin ekibi çıkışını devam ettiriyor. La Liga’d’ rahat bir konumdalar ve bu hafta Atletico Madrid karşısında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Ruiz de Galarreta’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Atletico Madrid – Mallorca Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’da Stefan Savic kart cezalısı. Mallorca’da Antonio Raillo ve Ruiz de Galarreta’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Lider Barcelona deplasmanında 1-0 kaybeden Diego Simeone’nin ekibinin 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Mallorca ise 4 maçtır kaybetmiyor. Geçen hafta Getafe engelini 3-1 ile geçerek son 4 maçta 8. Puanını aldılar ama bu hafta işleri zor. Atletico Madrid, Wanda Metropolitano’da rahat bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 2. sıra takibini devam ettirdi. Mallorca karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazanmayı başardılar.