İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Almeria Bahis Tahmini 26.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadele saat 20.30’da  start alacak ve S SPOT Plus kanalından izlebilecek.

Getafe ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 2.05, beraberlik 3.35, Almeria kazanır ise 3.90 olarak açıklanmış.

Getafe Alt Sıralarda

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Getafe, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Quique Flores’in öğrencileri düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta Alfonso Perez’de konuk edecekleri Almeria’nın sadece 1 puan önündeler. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor.

Almeria 2 Maçtır Kayıp

Almeria, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Athletic Bilbao’yu konuk eden Rubi’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta sonu ise Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybetmişlerdi. La Liga’da son 2 maçta yaşadığı mağlubiyetlerin ardından düşme hattına iyice yaklaşan Almeria’da moraller bozuk. Bu hafta ise Getafe’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Almeria’da El Bilal Toure sakat. Rodrigo Ely ise kart cezalısı.

Getafe – Almeria Maç Bilgileri

Getafe – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor. Almeria’da El Bilal Toure sakat. Rodrigo Ely ise kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Almeria, geçen hafta yine kaybetti. 2 hafta önce Atletico Madrid’e mağlup olan Almeria, geçtiğimiz hafta sonu ise Athletic Bilbao karşısında da 2-1 mağlup oldu. Son 2 maçta puan alamayan Almeria, düşme hattının 1 basamak üzerinde. Getafe ise Mallorca deplasmanından çıkamadı. Mallorca’ya 3-1 kaybeden Quique Flores’in ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Düşme hatıtının ise sadece 1 puan üzerindeler. Getafe, bu hafta kazanır ve kümede kalma umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe’de kötü gidişat devam etti. Almeria’ya 2-1 kaybeden Getafe’de Quique Flores’in görevine son verildi.