İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Barcelona İddaa Tahmini 26.04.2023

İspanya La Liga’da şampiyonluğa çok yakın olan Barcelona deplasmanda, Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 4.25, beraberlik 3.70, Barcelona kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Üstünlüğünü Koruyamadı

Rayo Vallecano, La Liga’da geçtğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-1 mağlup oldular. 1-0 öne geçtiği ve devreye önde girdiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Andoni Sagnar’nın ekibinde moraller bozuk. La Liga’da son 10 maçta sadece Osasuna’yı mağlup edebilen bir Rayo Vallecano var. Bu hafta ise Vallecas’da lider Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Santiago Coemsana’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Barcelona Şampiyonluğa Koşuyor

Barcelona, La Liga’da şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Atletico Madrid’i konuk ettiler ve maçı 1-0 kazandılar. Barcelona’ya galibiyeti getiren gol ise Ferran Torres’den geldi. Altın değerinde bir 3 puan elde eden Xavi’nin ekibi La Liga’da en yakın takipçisi Real Madrid’in 11 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta ise Vallecas’da konuk olacakları Rayo Vallecano karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Ousmane Dembele ve Sergi Roberto sakat. Sergio Busquets ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano – Barcelona Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Santiago Coemsana’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Barcelona’da Ousmane Dembele ve Sergi Roberto sakat. Sergio Busquets ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Gavi, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, geçen hafta sonu Anoeta’da konuk olduğu Real Sociedad karşısında puan alamadı. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Andoni Sagarna’nın ekibinde Avrupa umutları azalmaya başladı. Lider Barcelona ise Atletico Madrid karşısında tek golle kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Ferran Torres’in golüyle 1-0 kazanan Barcelona, liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Vallecas’da konuk olacakları Rayo Vallecano karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, sürpriz yaptı. Lider Barcelona’yı Vallecas’da 2-1 ile geçerek 3 puanın sahibi oldular.