İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Crystal Palace İddaa Tahmini 25.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 2.30, beraberlik 3.30, Crystal Palace kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Wolverhampton Üstünlüğünü Koruyamadı

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta King Power’da konuk olduğu Leicester City karşısında puan alamadı. Cunha’nın golüyle öne geçtikleri maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Julen Lopetegui’nin öğrencileri 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Bu hafta ise Molineux Ground’da Crystal Palace’ı konuk edecekler ve 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sürüyor.

Crystal Palace 4 Maçtır Kaybetmiyor

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Selhurst Park’da konuk ettikleri Everton ile golsüz berabere kaldılar. Roy Hodgson yönetimine oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Crystal Palace’da morallerinde. Premier Lig’de rahat bir konumda da yer alan Crystal Palace’ın küme düşme ihtimali oldukça düşük. Bu hafta ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Vicente Guaita ve Nathaniel Clyne sakat olan isimler.

Wolverhampton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Wolverhampton – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sürüyor. Crystal Palace’da Vicente Guaita ve Nathaniel Clyne sakat olan isimler.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam-Johnstone, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Wolverhampton, Premier Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. King Power’da Leicester City karşısında 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Crystal Palace ise iç sahada konuk ettiği Everton ile golsüz berabere kaldı. Roy Hodgson yönetiminde son haftalarda önemli puanlar topladılar. Gollü bir maç beklentim var. Hem Wolverhampton hem de Crystal Palace skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.01

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wovlerhampton evinde istediğini aldı. Crystal Palace’ı 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.