İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Osasuna Bahis Tahmini 25.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Osasuna deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz ile Osasuna takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 2.08, beraberlik tercihine 3.30, Osasuna galibiyetine ise 3.95 verildiğini görüyoruz.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz, La Liga’da kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol deplasmanına konuk olan Sergio Gonzelez’in öğrencileri karşılaşmadan golszü beraberlik ile ayrıldı. İyi oynamadıkları maçta 1 puan almayı başardılar ama düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta mağlup olmaları halinde düşme hattına gerileyebilirler. Son 7 La Liga maçında sadece 1 galibiyet alabilen Cadiz, bu hafta Osasuna’yı ağırlayacak. Maç öncesinde Cadiz’de Fali’nin sakatlığı bulunuyor.

Osasuna Evinde Kazandı

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da konuk ettikleri Real Betis’i 3-2 mağlup etmeyi başaran Osasuna, moral buldu. Bir önceki hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybetmişlerdi. Son haftalarda deplasmanda sorun yaşayan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, Cadiz karşısında kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirme hedefinde. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Cadiz – Osasuna Maç Bilgileri

Cadiz – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Fali’nin sakatlığı bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Cadiz, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Espanyol deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Düşme hattının 2 puan gerisindeler. Osasuna ise haftayı galibiyet ile kapattı. El Sadar’da konuk ettikleri Real Betis’i 3-2 mağlup ettiler. Son haftalarda oyun anlamında da gelişme gösteren bir Osasuna var. Osasuna bu hafta Cadiz karşısında da puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna tek golle kazandı. Cadiz deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar ve son 2 maçta 6 puan topladılar.