İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Real Madrid İddaa Tahmini 25.04.2023

İspanya La Liga’da hafta içi heyecanı devam ediyor. Girona evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Girona ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 5.35, beraberlik 4.40, Real Madrid kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış.

Girona Deplasmanda Kaybetti

Girona, La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Nuevo Jose Zorrilla’da Valladolid’e konuk olan Girona, Monchu’nun golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Michel’in ekibi bu hafta Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında Real Madrid ile 1-1 berabere kalmışlardı ama bu kez işleri daha zor. Maç öncesinde Girona’da Anuar Tuhami ve Lucas Olaza sakat olan isimler.

Real Madrid Favori Taraf

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da konuk ettiği Celta Vigo karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibin Marco Asensino ve Eder Militao’nun attığı gollerle 2-0 mağlup eden Real Madrid, 2. Sıradaki yerini korudu. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalde Chelsea’yi deplasmanda da 2-0 ile geçen Carlo Ancelotti’nin ekibinin adını yarı finale yazdırdığını belirtelim. Bu hafta içi ise Montilivi’de Girona’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Girona – Real Madrid Maç Bilgileri

Girona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Anuar Tuhami ve Lucas Olaza sakat olan isimler. Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Girona, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Valladolid deplasmanına konuk olan Michel’in ekibi, rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlup oldular. Real Madrid ise yoluna devam ediyor. Geçen hafta Celta Vigo’yu konuk eden Real Madrid, rakibini 2-0 mağlup etti. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi 2 golle geçerek yarı finale çıktılar. Real Madrid maçın favorisi. Girona deplasmanında Ancelotti’nin ekibini 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona dikkat çekici bir galibiyet aldı. Castellano önderliğinde Real Madrid’i 4-2 mağlup ederek moral buldular.