İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Real Sociedad İddaa Tahmini 25.04.2023

İspanya La Liga’da Salı gününün son maçı. Real Sociedad deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Betis ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 3.40, beraberlik 3.40, Real Sociedad kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Real Betis Kazanmak Zorunda

Real Betis, La Liga’da son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet alan Real Betis, 4. Sıradaki Real Sociedad’ın 6 puan gerisine düştü. Bu hafta ise Real Sociedad’ı konuk edecekler ve kazanmaları şart. Maç öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad’da İlk 4 Umutları

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Imanol’un öğrencileri sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Önemli bir 3 puan alan Imanol’un ekibi 4. Sıradaki yerini korudu. Atletico Madrid’in mağlup olduğu haftayı galibiyet ile kapatan Real Sociedad’da moraller yerinde. Bu hafta içi ise Real Betis’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Real Sociedad’da Umar Sadıq’ın sakatlığı bulunuyor.

Real Betis – Real Sociedad Maç Bilgileri

Real Betis – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor. Real Sociedad’da Umar Sadıq’ın sakatlığı bulunuyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen haftayı puansız geçti. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’ya 3-2 mağlup oldular. Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşıyorlar. Real Sociedad ise Anoeta’da 3 puanı kaptı. Rayo Vallecano engelini 2-1 ile geçerek 4. Sıradaki yerini korudular. Bu hafta Real Betis’e konuk olacaklar ve ilk 4 yarışı açısından önemli bir maç. İki takımda hücumda kaliteli ayaklara sahip. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Benito Villamarin’deki mücadele başladığı gibi sona erdi.