İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Newcastle United İddaa Tahmini 27.04.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta farklı bir galibiyet alan Newcastle United deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Everton ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 4.90, beraberlik 3.80, Newcastle United kazanır ise 1.78 olarak açıklanmış. 

Everton’da Puan Kayıpları

Everton, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Sean Dyche’ın öğrencileri sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Everton, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Goodison Park’da Newcastle United’ı konuk edecek olan Everton’ın kazanması halinde düşme hattının üzerine çıkacağını belirtelim. Maç öncesinde Everton’da savunmadan Mason Holgate kart cezalısı. Andros Townsend’in ise sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United Favori Taraf

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimzi haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. St. James Park’da Tottenham’ı konuk eden Eddie Howe’un ekibi karşılaşmadan 6-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Newcastle United’da moraller yerinde. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta da 4 galibiyetleri var. Bu hafta Goodison Park’da Everton’a konuk olacak Newcastle United’da hedef yine 3 puan. Maç öncesinde Newcastle United’da Saint Allan Maximin’in sakatlığı devam ediyor.

Everton – Newcastle United Maç Bilgileri

Everton – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da savunmadan Mason Holgate kart cezalısı. Andros Townsend’in ise sakatlığı devam ediyor. Newcastle United’da Saint Allan Maximin’in sakatlığı devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Everton, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta sonu Crystal Palace deplasmanında da golsüz berabere kalarak 2 puan bıraktılar. Premier Lig’de düşme hattında yer alıyorlar. Eddie Howe’un ekibi ise iç sahada konuk ettiği Tottenham’ı 6 golle geçti. Müthiş bir galibiyet alarak Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirdiler. Everton deplasmanında da maçın favorisiler. Newcastle United’dan bu hafta yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, haftayı 3 puan ile geçti. Goodison Park’da Everton’ı 4-1 mağlup ettiler.