İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Bournemouth Bahis Tahmini 27.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Bournemouth deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Southampton ile Bournemouth zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Southampton galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.50, Bournemouth galibiyetinin ise 3.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Southampton Son Sırada  

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Emirates’de lider Arsenal’ın konuğuydu. Sürpriz bir sonuç alan Southampton, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Southampon, Premier Lig’de son sırada yer alıyor ve kümede kalma savaşı veriyorlar. 18. Sırada yer alan Everton ile aralarında 4 puanlık fark var. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Bournemouth karşısında mutlaka kazanmaları gerekiyor. Maç öncesinde Southampton’da Che Adams ve Juan Larios’un sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth Alt Sıralarda

Bournemouth, Premir Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vitality’de West Ham’ı konuk ettiler ve mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de almış oldukları Leeds United ve Tottenham maçlarındaki galibiyet serisi de sona erdi. Premier Lig’de düşme hattının 5 puan üzerinde bulunan Gary O’Neil’ın ekibi bu hafta Southampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Ryan Fredericks’in sakatlığı bulunuyor.

Southampton – Bournemouth Maç Bilgileri

Southampton – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalımda takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Che Adams ve Juan Larios’un sakatlıkları sürüyor. Bournemouth’da Ryan Fredericks’in sakatlığı bulunuyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Bournemouth, Leicester City ve Tottenham karşısında aldığı galibiyetler ile dikkat çekmişti ama geçen hafta West Ham’a direnemediler. Vitality’de rakibine 4-0 mağlup olan Bournemouth, düşme hattının sadece 5 puan üzerinde. Southampton ise Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta lider Arsenal ile 1-1 berabere kalarak umutlarını az da olsa devam ettirdiler. Premier Lig’de tam 7 maçtır kazanamayan bir Southampton var. Bu hafta artık reaksiyon göstermeleri şart. Southampton’dan zor da olsa 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, sürpriz bir galibiyet aldı. Tavernier’ın golüyle Southampton deplasmanında 1-0 kazandılar.