İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fiorentina Cremonese İddaa Tahmini 27.04.2023

İtalya Kupası Yarı Final Turu‘nun rövanşında, Fiorentina ile Cremonese karşı karşıya gelecek. 27 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maç, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Fiorentina galibiyetine 1.39, beraberliğe 4.85, Cremonese galibiyetine ise 8.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.66 oran kazandırıyor.

Fiorentina Tur Kapısını Araladı

Fiorentina üst üste mağlubiyetler yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadır mağlup olmayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 9 maçtır kazanırken, yarı inal biletine rağmen seriyi kaybetti. Lech Poznan eşleşmesinin ilk maçını deplasmanda 4-1’lik skorla kazanan ev sahibi, taraftarı önünde ise skorun rehavetine kapılarak bitime 12 dakika kala 3-0 geriye düşerken, hatasını son dakikalarda telafi etti ve 3-2’lik mağlubiyetle tur atladı. Lige geri dönüşte ise Monza deplasmanına konuk olan Fiorennita, 3-2’lik mağlubiyetle haftayı kapattı. Savunmadaki hatalar dikkat çekerken, 3 kulvarda birden etkisini sürdüren ev sahibinde moraller yerinde. Rotasını İtalya Kupası’na çeviren Fiorentina, deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardığı Cremonese’yi sahasında konuk edecek. Ev sahibi rövanşta önemli bir avantaja sahip.

Cremonese Veda Etmeye Yakın

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Cremonese, sezon boyunca teselliyi İtalya Kupası’nda buldu. Yarı Final biletini cebine koymayı başaran Davide Ballardini ve öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Fiorentina karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, final şansını fazlasıyla zora soktu. Ligde bitime 7 hafta kala küme düşme tehlikesinden kurtulmayı başaramayan Cremonese, sezon başından itibaren zayıf halkalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, rövanş öncesi ligde ağır bir darbe aldı. Kümede kalmak için önünde son 7 hafta bulunan Cremonese, hafta sonu düşme hattındaki Hellas Verona karşısında kader maçlarından birine çıkacak. Fiorentina karşısında en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı olan konuk ekibin, işi çok zor.

Fiorentina – Cremonese Maç Bilgileri

Fiorentina – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da önemli bir eksik bulunmuyor. Cremonese’de ise Vlad Chiriches ve Daniel Ciofani’nin sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Cyriel Dessers.

İddaa Tahmini

Fiorentina final kapısını ardına kadar araladı. İlk maçta zorlanmadan kazanan ev sahibi, taraftarı önüne çıkıyor. Fiorentina’nın bu hafta zorlanmadan skor üreteceğini düşünüyorum. Cremonese ise ligde zor günler yaşarken, kupanın sürpriz takımları arasında yer aldı. Deplasmanda en az 3 gole ihtiyacı olan Cremonese’nin, deplasmanda rakibine karşılık vereceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.87

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. Deplasmanda Cremonese’yi 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Fiorentina’ya, iç sahada golsüz beraberlik tur bileti için yeterli oldu. Fiorentina, İtalya Kupası’nda final biletini cebine koymayı başardı.