İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Rayo Vallecano Bahis Tahmini 29.04.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Rayo Vallecano deplasmanda, Elche’ye konuk oluyor. Mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

ElcheRayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Elche kazanır 4.65, beraberlik 3.55, Rayo Vallecano kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Elche Son Sırada

Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo karşısında 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta sonu ise Manuel Martinez Valero’da Valencia’ya 2-0 mağlup olmuşlardı. La Liga’da üst üste mağlubiyetler alan Elche’de moraller bozuk. Arık kümede kalma umutları iyice azaldı. Bu hafta konuk edecekleri Rayo Vallecano karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Elche’de Jose Carmona ve Pedro Bigas’ın sakatlıkları bulunuyor.

Rayo Vallecano Favori Taraf

Rayo Vallecano’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Vallecas’da lider Barcelona ile karşı karşıya gelen Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Haftanın sürpriz sonuçlarından birini alan Rayo Vallecano, Avrupa umutlarını da devam ettirdi. 6. Sıradaki Villarreal’in 4 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta La Liga’nın son sırasında bulunan Elche’ye konuk olacak Rayo Vallecano maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı devam ediyor.

Elche – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Elche – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15 ‘de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Jose Carmona ve Pedro Bigas’ın sakatlıkları bulunuyor. Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı devam ediyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Sergio Camello

İddaa Tahmini

Elche’nin La Liga’dan düşmesi artık kesinleşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta içi Celta Vigo deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son sırada yer alan Elche, tam 6 maçtır puan alamıyor. Rayo Vallecano ise hafta içi Barcelona’yı devirdi. Vallecas’da rakibini 2-1 mağlup ederek sürpriz yaptılar. Avrupa umutları az da olsa devam etti. Elche karşısında da net favoriler. Andoni Sagarna’nın ekibinden 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 4 golle geçtiler.