sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.04.2023

28 Nisan Cuma günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladı. İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Lecce – Udinese: MS 2, 2.68 (iddaa) – 2.98 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 28 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Udinese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftanın en zayıf halkası Lecce oldu. Ev sahibi son 8 haftanın 7’sinde mağlup olurken, sadece en alt sıradaki Sampdoria karşısında mağlubiyetten kurtulabildi. 8 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen Lecce, adım adım küme düşme hattına doğru yaklaşıyor. Son 8 hafta kalesinde 12 gole engel olamayan ve sadece 2 kez rakip fileleri havalandırabilen ekip, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten uzak kaldı. 6 maçta skor dahi üretemeden puan kaybeden Marco Baroni’nin öğrencileri, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 31 haftayı 10 galibiyet, 12 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, 42 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden Andrea Sottil’in öğrencileri, rahat bir konumda yer alıyor. 3 haftada 8 puan kaybeden konuk ekip, kötü gidişata geçtiğimiz hafta düşme hattındaki Cremonese karşısında son verdi. Rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Udinese, harika bir ilk yarı performansı sergiledi. Devre arasına 3 golle giren ekip, ikinci yarıda da skoru korumayı başardı. Son 8 haftada sadece 2 kez mağlup olan Udinese, kümede kalma savaşı veren Lecce’ye karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekibin yarışa devam edebilmek için 3 puana ihtiyacı var. Geçtiğimiz hafta harika bir galibiyetle üst sıra umutlarını koruyan Udinese, son 8 haftanın en zayıf halkalarından Lecce karşısında galibiyetlerine devam edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Spezia – Monza: 02 (Ç), 1.25 (iddaa) – 1.45 (intobet) ; Spezia sahasında Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 32. hafta mücadelesi, 28 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Spezia’nın, bitime 7 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. Son 5 haftada kritik puan kayıplarına imza atan ev sahibi, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz hafta düşme hattında yer alan ve ligin en zayıf halkası olarak sahaya çıkan Sampdoria’ya karşı puan kayıplarına devam eden Spezia, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Son 5 hafta kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Hem savunma hattında zafiyetler gösteren hem de pozisyon üretmekte zorlanan Leonardo Semplici’nin öğrencileri, son haftalara girilirken, puan kayıplarına ligin yeni temsilcilerinden Monza karşısında son vermek istiyor. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, hem sezon genelinde iyi bir performans grafiği koydu hem de son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle takdir topladı. Udinese ile deplasmanda 2-2 berabere kalmasının ardından, önce İnter ardından Fiorentina engellerini 3’er puanla geçmeyi başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, bitime 7 hafta kala 41 puanla 12. sırada yer alıyor. Düşme hattıyla puan farkını 15’e kadar yükseltmeyi başaran Monza, bu hafta deplasmanda kazanarak, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileme şansına sahip. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Spezia engelini iç sahada 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Monza 2 haftadır sergilediği futbolla, güven vermeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kaybetmeyen Monza, aynı zamanda deplasmanda da 3 maçtır kaybetmiyor. İnter ve Fiorentina karşısında kritik galibiyetler alan Monza, yenilmezlik serisini Spezia deplasmanında sürdürecek ve sahadan en az 1 puanla çıkmayı başaracaktır.

Strasbourg – Lyon: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 32. hafta heyecanı 28 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Strasbourg ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Fransa Ligue 1’in 32. haftasında Reims deplasmanına konuk olan Strasbourg, Habib Diallo ve Mouhamadou Diarra işbirliğiyle, galibiyete uzandı. Diallo 2 golle takımını sırtlarken, galibiyeti getiren gollerin asistleri Diarra’dan geldi. Ajaccio karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, kazanma alışkanlığını sürdürmeyi başaran ev sahibi, bitime 6 hafta kala düşme potasından kurtulmayı başardı. Averaj farkıyla düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Frederic Antonetti’nin öğrencileri, 2 haftada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Uzun bir aranın ardından düşme hattından çıkmayı başaran Strasbourg, galibiyetlerine devam etmek ve konumunu korumak istiyor. Lyon engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Strasbourg’un, bir kez daha Lyon karşısında 3 puana ihtiyacı var. Lyon haftayı derbi mağlubiyetiyle kapattı. Fransa Ligue 1’de tam 7 haftadır mağlubiyete yer vermeyen ve Marsilya maçı öncesinde 3’te 3 yaparak, Avrupa umutlarını son 7 haftaya taşımayı başaran Lyon, sahasında konuk ettiği Marsilya karşısında son dakika golüyle yıkıldı. Malo Gusto’nun son dakikada kendi kalesine attığı gol 2-1’lik mağlubiyeti getirirken, konuk ekip 50 puanda kaldı ve 7. sıraya geriledi. 5. sıradaki Lille ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkan Lyon, son haftalarda sergilediği iyi futbolla dikkat çekiyor. Oyun etkisini Marsilya karşısında skora yansıtmayı başaramasa da, son 8 haftada 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ve 15 puan toplamayı başaran konuk ekip, Avrupa umutlarından vazgeçmiyor. Strasbourg deplasmanında galibiyet arayacak olan Blanc ve öğrencileri, son haftalarda formda. Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır aldığı farklı galibiyetlerle yükselişe geçen Strasbourg ile son 8 haftada sadece 1 mağlubiyete yer veren Lyon, bitime 6 hafta kala karşı karşıya gelecek. Dev maçta iki takımında skor üretmeye devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.12

intobet Bahis Oranı: 7.56