İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Milan İddaa Tahmini 29.04.2023

Roma evinde Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin dev derbisi 29 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Roma galibiyetine 2.78, beraberliğe 3.10, Milan galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.40, beraberliğe 2.65, konuk ekibe ise 2.45 oran veriyor.

Roma Derbiyi Kaybetti

UEFA Avrupa Ligi’nden yarı final biletiyle dönen Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini, Atalanta deplasmanında kaybetti. Ligde 3 haftadır gol dahi yemeden kazanan Jose Mourinho ve öğrencileri, Avrupa Ligi’nde çıktığı Feyenoord maçını iç sahada 4-1’lik galibiyetle noktalarken, yarı final biletini cebine koydu. Lige yorgun ama moralli dönen ev sahibi, ezeli rakibine deplasmanda 3-1’lik skorla kaybetti. 56 puanda kalan ve 5. sıraya kadar gerileyen Roma, bu hafta iç sahada Milan derbisini kazanmak istiyor. Şampiyonlar Ligi potasına yeniden dahil olmak isteyen ev sahibi, son haftalarda 2 kulvarda birden zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Milan derbisini sezonun ilk yarısında 2-2’lik beraberlikle noktalayan Roma, bu hafta iç saha avantajına sahip.

Milan Seriyi Koruyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalist olmayı başardı. Napoli eşleşmesinde zaferle çıkan Pioli ve öğrencileri, İstanbul finali için İnter ile mücadele edecek. Napoli’ye deplasmanda kaybetmeyen ve lige yarı final biletiyle dönen konuk ekip, hafta sonu sahasında ağırladığı Lecce karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Serie A Ligi’nde tam 4 haftadır bileği bükülmeyen Milan, son haftaların formda takımları arasında yer alıyor. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, bitime 7 hafta kala ligin 4. sırasında yer alıyor. Roma derbisine son derece formda ve moralli çıkacak olan Milan, ezeli rakibini Olimpico deplasmanında mağlup etmek istiyor. Son haftalarda harika bir form grafiği yakalayan konuk ekipte, derbi öncesi moraller yüksek.

Roma – Milan Maç Bilgileri

Roma – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Diego Llorente, Rick Karsdorp ve Chris Smalling’in sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koymayı başaran Milan, sezonun son haftalarında yükselişe geçmeyi başardı. Konuk ekip ligdeki yenilmezlik serisini, Roma deplasmanında 3 puanla taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Devre arasına golsüz beraberlikle girilirken, ikinci yarıda ise karşılıklı gollerle eşitlik sağlandı. Roma ve Milan galibiyet için yeterli olamadı.