İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Atalanta Maç Tahmini 29.04.2023

İddaa fikstüründe 29 Nisan Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Torino galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.25, Atalanta galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Torino Deplasmanda Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Torino, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında harika bir galibiyete imza attı. Liderin en yakın takipçisini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, sadece aldığı galibiyetle değil, maç boyunca rakibine karşı sergilediği futbolla da dikkat çekti. Rakibine gol pozisyonuna girme şansı tanımayan ev sahibinde, galibiyet golü Ivan Ilic’ten geldi. Tam 4 hafta sonra galip gelen ve puanını 42’ye çıkarmayı başaran Torino, bitime 7 hafta kala ligin 11. sırasında kendisine yer buldu. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran ev sahibi, galibiyetlerine taraftarı önünde Atalanta’ya karşı devam etmek istiyor.

Atalanta Üst Sıraları Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde 31 hafta sona ererken, 15 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 52 puan toplamayı başaran Atalanta, bitime 7 hafta kala kendisine 7. sırada yer buldu. Sezonun ikinci yarısında istikrardan uzak kalan konuk ekip, 2 haftadır yaşanılan puan kayıplarına, Roma derbisinde son verdi. İç sahada 3-1’lik galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Avrupa umutlarını koruyan bir galibiyetle yoluna devam ediyor Roma karşısında sergilenen futbol konuk ekipte moralleri yerine getirirken, Atalanta bu hafta Torino deplasmanına konuk olacak. Rakibini iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ekip, deplasmanda bir kez daha galibiyetin favorisi.

Torino – Atalanta Maç Bilgileri

Torino – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da David Zima, Ronaldo Vieira ve Ola Aina’nın sakatlıkları devam ediyor. Atalanta cephesinde ise Hans Hateboer, Lookman, Pasalic, Ruggeri ve Vorlicky’nin sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Aleksey Miranchuk, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ruslan Malinovskyi, Rasmus Höjlund.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya aldığı derbi galibiyetiyle damga vurmayı başaran Atalanta, bitime kısa bir süre kala yeniden yükselişe geçti. Üst sıralara yetişmek için galibiyetlerine devam etmek zorunda olan Atalanta, Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.16

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, 3 puan Atalanta’nın oldu. Rakibine karşı ilk yarıda 1-0’lık üstünlük kurmayı başaran Atalanta, ikinci yarıda da üstünlüğünü devam ettirmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.