Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Ajaccio İddaa Tahmini 29.04.2023

29 Nisan Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan tek Fransa Ligue 1 mücadelesinde, 5. sıradaki Lille ile düşme hattındaki Ajaccio karşı karşıya gelecek. Saat 18:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Lille galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.85, Ajaccio galibiyetine ise 14.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Lille Üstünlüğünü Koruyamadı

Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya girilirken, Lille üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Paulo Fonseca ve öğrencileri, 32 haftadan 16 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyetle 56 puan toplamayı başardı ve kendisine 5. sırada yer buldu. Son 8 haftalık fikstürde sadece Angers deplasmanında mağlup olan ev sahibi, geri kalan 7 karşılaşmadan ise 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk olan Lille, devre arasına David’in golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı. Rakibinden daha net gol fırsatları elde etmesine karşın, bir türlü galibiyet adına yeterli olamayan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Ajaccio karşısına çıkacak. Ev sahibi galibiyetlerine taraftarı önünde geri dönmek istiyor.

Ajaccio’da Kabus Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta kümede kalma savaşında kritik bir maça çıkan Ajaccio, puan kayıplarına taraftarı önünde devam etti. İç sahada düşme hattını beraber paylaştığı Brest’i konuk eden Olivier Pantaloni ve öğrencileri, haftayı golsüz beraberlikle kapattı. Son 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ligin yeni temsilcisi, son 6 haftaya küme düşme hattının içerisinde giriyor. Kalesini tam 58 gole kapatmayı başaramayan Ajaccio, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyuyor. Ligde kalma savaşı  devam eden konuk ekip, iç sahada 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadığı Lille karşısına deplasmanda çıkacak.

Lille – Ajaccio Maç Bilgileri

Lille – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Tiago Djalo ve Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ediyor. Ajaccio cephesinde ise Yoann Touzghar kırmızı kart cezalısı.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan VirginiusGabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Michael Barreto, Mathieu Coutadeur, Riad Nouri, Vincent Marchetti, Moussa Djitte.

İddaa Tahmini

Üst sıraları zorlamaya devam eden Lille ile küme düşme hattındaki Ajaccio’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Üst sıralar için galibiyete ihtiyacı olan Lille ve kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Ajaccio’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.51

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada 3 golle rakibine üstünlük kurdu. Ajaccio engelini zorlanmadan geçmeyi başaran Lille, rakibine gol şansı dahi vermedi. Mücadelede 90 dakika sona erdiğinde, Lille tarafından 2.5 gol barajı aşıldı.