İddaa Tahminleri ve Analizleri

Nantes Toulouse İddaa Tahmini 29.04.2023

Nantes ile Toulouse, 29 Nisan Cumartesi akşamı Fransa Kupası’nda şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Fransa Kupası final maçı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Nantes galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.50, Toulouse galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Şampiyon Nantes Tekrar Finalde

Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Nantes, Fransa Kupası’nda bir kez daha finalist olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezon büyük bir sürprizle Fransa Kupası’nı müzesine götürmeyi başaran Antoine Kombouare ve ekibi, bu kez şampiyonluk için Toulouse karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de son 9 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından, düşme hattıyla arasındaki puan farkı kapanan ev sahibi, bitime 6 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunan Nantes, Fransa Kupası’nda ise son olarak Lyon’u elemeyi başardı ve 1-0’lık galibiyetle birlikte, kupa serüveninde 5’te 5 yaptı. Ligde ise 32 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabildiklerini söyleyelim. Bu sezon teselliyi Fransa Kupası’nda bulan ev sahibi, Fransa Kupası’nı üst üste 2. kez kazanarak, tarihi başarısını sürdürmek istiyor.

Toulouse’dan Sürpriz Performans

Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran Toulouse, 1 sezonluk aranın ardından Ligue 1’de küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başarırken, Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koydu. Geçtiğimiz hafta ligde Lorient’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkardı ve bitime 6 hafta kala rahat bir nefes aldı. Fransa Kupası’nda ise 5 rakibini geçerek final biletini cebine koymayı başaran Philippe Montanier’in öğrencileri, finalde Nantes deplasmanına konuk olacak. Rakibine ligde sezonun ilk yarısı konuk olan Toulouse, deplasmanda 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Fransa Kupası serüveninde 5 maçta 20 gol bulan ve kalesinde sadece 4 gole izin veren konuk ekip, kupadaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Nantes – Toulouse Maç Bilgileri

Nantes – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele Stade de France’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Gabriel Suazo, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nın son şampiyonu ve yeni finalisti Nantes, sezon boyunca Ligue 1’de yaptığı hataları, Fransa Kupası’nda aldığı galibiyetlerle telafi etti. Küme düşme tehlikesindeki Nantes bir kez daha teselliyi Fransa Kupası’nda bulacak ve Toulouse karşısında kazanarak, üst üste 2. kupa şampiyonluğunu yaşayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.45

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 6 gole sahne olan final maçında, Toulouse harika bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip 5 golle rakibinin ellerinden şampiyonluğu alırken, Nantes ise tek golle rakibine direnemedi. Son şampiyon Nantes bir kez daha şampiyon olma şansını kaçırdı.