Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda önemli galibiyetler alan Sivasspor evinde, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Sivasspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 4.44, beraberlik 4.15, Fenerbahçe kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış. 

Sivasspor Sürpriz Peşinde

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 3 puan ile dönmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise Trabzonspor engelini 4-1 ile geçmişlerdi. Son 2 maçta 6 puan toplayan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri kümede kalma umutlarını da iyice arttırdı. Bu hafta sonu ise Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakat olan isimler.

Fenerbahçe 3 Puan Arıyor

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği İstanbulspor karşısında 2 puan bıraktmıştı. Kadıköy’de 2-0 öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Sarı Lacivertliler, şampiyonluk umutlarını azalttı. Lider Galatasaray’ın Fatih Karagümrük karşısında puan kaybettiği haftada fırsatı kaçıran Fenerbahçe’de moraller bozuk. Jorge Jesus’un ekibi bu hafta Sivasspor deplasmanında 3 puan alarak moral bulmak istiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Attila Szalai ve Altay Bayındır sakat. Emre Mor ise kart cezalısı.

Sivasspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Sivasspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.030’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Lincoln, Attila Szalai ve Altay Bayındır sakat. Emre Mor ise kart cezalısı.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller bozuk. Geçen hafta Kadıköy’de konuk ettiği İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, uzatmada yediği golle yıkılmıştı. Lider Galatasaray ile puan farkını 4’e indirme şansını kaybettiler. Sivasspor ise son 2 maçında fire vermedi. Trabzonpsor ve Antalyaspor maçlarından 6 puan çıkartarak kümede kalma umutlarını iyice arttırdılar. Fenerbahçe’nin 3 puan alması gereken bir hafta. Sivasspor deplasmanında bu kez hafta yapmazlar ve kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zor geçmesi beklenen maçta kolay bir galibiyet aldı. Sivasspor deplasmanında 3-1 kazandılar.