Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Kasımpaşa Bahis Tahmini 29.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü iç sahada, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanlından seyredilebilecek.

Ankaragücü Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 2.07, beraberlik 3.72, Kasımpaşa kazanır ise 3.72 olarak açıklanmış. 

Ankaragücü 3 Puan Peşinde

Ankaragücü, Süper Lig’de bildiğimiz gibi kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz haftayı Hatayspor karşısında hükmen 3-0 galip olarak geçen Ankaragücü, son 2 maçından 6 puan çıkarttı. Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleri ile kümede kalma umutlarını arttırdılar. Düşme hattındaki Giresunspor’un 7 puan önüne geçtiklerini belirtelim. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı sürüyor.

Kasımpaşa’da Puan Kayıpları Sürüyor

Kasımpaşa, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce Kayserispor deplasmanında golsüz berabere kalan İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında 2-1 mağlup oldu. Kemal Özdeş’in göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de oynadıkları 4 maçta sadece Trabzonspor karşısında kazanabildiler. Bu hafta sonu ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Papy Djilobodji kart cezalısı. Ertuğrul Taşkıran ve Sadık Çiftpınar ise sakat olan isimler.

Ankaragücü – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Ankaragücü – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı sürüyor. Kasımpaşa’da Papy Djilobodji kart cezalısı. Ertuğrul Taşkıran ve Sadık Çiftpınar ise sakat olan isimler.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Ankaragücü, Süper Lig’de son 2 maçtan 6 puan çıkartmayı başardı. Giresunspor’u 3-1 ile geçen Ankaragücü, Hatayaspor karşısında da hükmen 3-0 galip ayrılarak kümede kalma umutlarını arttırdı. Kasımpaşa’da ise puan kayıpları devam ediyor. Kemal Özdeş ile çıktıkları 4 Süper Lig maçında sadece Trabzonspor’u mağlup edebildiler. Geçen hafta iç sahada Konyaspor’a 2-1 kaybetmişlerdi. Ankaragücü son dönemde oyun anlamında da dirençli. Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü evinde 2 puan bıraktı. Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldılar.