Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 29.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Konyaspor evinde, Trabzonspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Konyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.61, beraberlik 3.55, Trabzonspor kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Konyaspor’dan 3 Puan

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Son haftalarda önemli sonuçlar alan Aleksandar Stanojevic’in öğrencileri Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta sadece Adana Demirspor’a kaybetti. Rahat bir konumda yer alan Konyaspor bu hafta evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Konyaspor’da Oğulcan Ülgün, Endri Cekici ve Uche Ikpeauzu sakat olan isimler.

Trabzonspor Galibiyet Arıyor

Trabzonspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Oynadıkarı son maçta Sivasspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. 10 kişi kaldıkları maçta puan alamadılar. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Trabzonpsor’un bu süreçte 1 puan alabildiğini belirtelim. Yeni hocası Nenad Bjelica yönetiminde de çıktıkları ilk maçta puan alamadılar. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlıkları sürüyor.

Konyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Oğulcan Ülgün, Endri Cekici ve Uche Ikpeauzu sakat olan isimler. Trabzonspor’da Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlıkları sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kaybetti. 2 hafta önce iç sahada Adana Demirspor’a 2-1 mağlup olmuşlardı. Geçen hafta sonu ise Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar. Trabzonspor ise yeni hocası Bjelica ile ilk maçında puan alamadı. Sivasspor deplasmanında 4-1 kaybettiler. 10 kişi kalmasalar, daha farklı bir senaryo oluşabilirdi. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor yine öne geçtiği maçta 10 kişi kaldı ve puan alamadı. Konyaspor deplasmanında 2-1 kaybettiler.