Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Antalyaspor Bahis Tahmini 29.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Fatih Karagümrük ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.46, beraberlik tercihinin 3.72, Antalyaspor galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük Kolay Kolay Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu lider Galatasaray deplasmanında puan almayı başardı. Mbaye Diagne ve Fabio Borini’nin attığı gollerle sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Son dönemde kolay kolay mağlubiyet yaşamayan bir Fatih Karagümrük var. Süper Lig’de oynadıkları son 10 maçta sadece 1 kez kaybettiler. Bu hafta sonu ise Antalyaspor ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Matteo Ricci sakat. Lawrence Nicholas ise kart cezalısı.

Antalyaspor Evinde Kaybetti

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayn Akdeniz ekibi, son 5 haftalık süreçte tek galibiyetini Alanyaspor karşısında alabilmişti. Düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan Antalyaspor’un tehlikeli bölgede bulunduğunu belirtelim. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ün konuğu olacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Admir Mehmedi ve Fedor Kudrashov ise sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Matteo Ricci sakat. Lawrence Nicholas ise kart cezalısı. Antalyaspor’da Admir Mehmedi ve Fedor Kudrashov ise sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Lawrence, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçen hafta sürpriz bir sonuç aldı. Lider Galatasaray deplsamanındanda 3-3’lük beraberlik ile dönüdler. Galibiyete de yaklamışlardı ama 3-1 önde oldukları maçtan 1 puan çıkarttılar. Antalyaspor ise geçen hafta iç sahada kaybetti. Sivasspor’a 2-1 mağluo oldular. Hala düşme hattı çevresinden uzaklaşabilmiş değiller. Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük haftayı puansız kapattı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’a 1-0 kaybettiler.