İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Nottingham Forest İddaa Tahmini 29.04.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Nottingham Forest deplasmanda, Brentford’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak olup Beın Connect sitesinden ekranlara gelecek.

Brentford ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 1.68, beraberlik 4.00, Nottingham Forest kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Brentford Deplasmanda Kazandı

Brentford, Premier Lig’de 6 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta içi Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olan Brentfor, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Önemli bir 3 puan alan Thomas Frank’ın ekibi kötü gidişatı da sona erdirdi. Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren Brentford, bu hafta iç sahada Nottingham Forest karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajer, Christian Norgaard ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest’dan Sürpriz Galibiyet

Nottingham Forest, Premier Lig’de yaşadığı üst üste puan kayıplarına son verdi. Geçtiğimiz hafta içi City Ground’da konuk ettikleri Brighton’ı 3-1 ile geçen Steve Cooper’ın öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Aylar sonra kazanan Nottingham Forest, düşme hattında yer alan Leicester City’nin 1 puan üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise Brentford deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Jack Colback, Willy Boly, Chris Wood, Dean Haenderson ve Omar Richards sakat olan isimler.

Brentford – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Brentford – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Kristoffer Ajer, Christian Norgaard ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Jack Colback, Willy Boly, Chris Wood, Dean Haenderson ve Omar Richards sakat olan isimler.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de aylar sonra galibiyet aldı. Hafta içi konuk ettikleri Brighton’ı 3-1 mağlup ederek kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar. Brentford ise Chelsea deplasmanında 2-0’lık galibiyet ile döndü. Son dönemde alınan kötü sonuçları telafi ederek moral buldular. Brentford iç sahada etkili bir takım. Taraftarı önünde iyi oynuyorlar. Bu hafta sonu Nottingham Forest karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar.