İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Wolverhampton Bahis Tahmini 29.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhmapton deplasmanda, Brighton karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saa 17.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brighton ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 1.48, beraberlik 4.65, Wolverhampton kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Brighton Favori Taraf

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’a 3-1 ile boyun eğdiler. Roberto De Zerbi’nin ekibi Premier Lig’de son 4 maçını da deplasmanda oynamıştı ve bu hafta AMEX’e geri dönüyorlar. AMEX’de konuk edecekleri Wolverhampton karşısında maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana sakat olan isimler.

Wolverhampton’dan 3 Puan

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace engelini 2-0 ile geçtiler. Düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkartan Julen Lopetegui’nin ekibinde moraller yerinde. Kümede kalma umutlarını iyice arttıran Wolverhampton, bu hafta sonu AMEX’de Brighton karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Mario Lemina’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Brighton – Wolverhampton Maç Bilgileri

Brighton – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana sakat olan isimler. Wolverhampton’da Mario Lemina’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta içi City Ground’da Nottingham Forest’a 3-1 kaybettiler. Savunmadan çıkarken yaptıkları top kayıpları pahalıya patladı. Wolverhampton ise hafta içi Crystal Palace engelini 2-0 ile geçti. Ruben Neves önderliğinde 3 puan alarak kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Brighton, taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir takım. Bu hafta sonu AMEX’de Wolverhampton karşısında 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, sezonun en farklı galibiyetini elde etti. AMEX’de konuk ettikleri Wolverhampton’ı 6 golel geçtiler.