İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace West Ham Bahis Tahmini 29.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. West Ham deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.30, West Ham galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace 4 Maç Sonra Mağlup

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wolverhampton deplasmanına konuk olan Roy Hodgson’ın ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta sonu ise Everton ile golsüz berabere kaldılar. Yeni hocası Roy Hodgson yönetiminde 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Crystal Palace, bu hafta West Ham’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Wilfried Zaha ve Nathaniel Clyne’ın sakatlıkları sürüyor.

West Ham Evinde Kaybetti

West Ham’ın Premier Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta içi Liverpool’u konuk eden David Moye’un ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Lucas Paqueta’nın şık golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettirmek isteyen West Ham, bu hafta Crystal Palace deplasmanında galibiyet arayacak. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace – West Ham Maç Bilgileri

Crystal Palace – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Wilfried Zaha ve Nathaniel Clyne’ın sakatlıkları sürüyor. West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam-Johnstone, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Crystal Palace, Roy Hodgson yönetiminde ilk kez mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta içi Wolverhampton deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. West Ham’da hafta içi Liverpool karşısında puan alamadı. 1-0 öne geçtikleri maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta ise Crystal Palace deplasmanına konuk olacaklar. West Ham, Liverpool’a kaybetmesine rağmen iyi bir performans gösterdi. Crystal Palace deplasmanında puna almlarını bekliyorum. Konuk ekip kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.31

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.49

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, 2 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Selhurst Park’da West Ham’ı 4-3 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.