İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Real Betis İddaa Tahmini 29.04.2023

İspanya La Liga’da lider konumda yer alan Barcelona evinde, Real Betis’i konuk edecek. Saat 22.00’de start alacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Barcelona bugün Real Betis karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.32, beraberlik tercihine 5.35, Real Betis galibiyetine 10.00 oran veriyor. 

Barcelona’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi Vallecas’da Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Rakibine 2-1 mağlup olan Barcelona, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geride kalan 31 haftada 3. Mağlubiyetini alan Xavi’nin öğrencileri en yakın takipçisi Real Madrid’in 11 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Camp Nou’da Real Betis’i konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Barcelona 2-1 kazanmıştı. Bu maçın da net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Sergi Roberto ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Betis Sürpriz Peşinde

Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Hafta içi Benito Villamarin’de konuk ettikleri Real Sociedad ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Real Betis’de moraller bozuk. Şampiyonlar Ligi umutlarını da azaltmaya başladı ve 4. Sıradaki Real Sociedad’ın 6 puan gerisine düştüler. Bu hafta sonu ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Barcelona – Real Betis Maç Bilgileri

Barcelona – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Sergi Roberto ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları sürüyor. Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Gavi, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Barcelona, hafta içi mağlup oldu. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybettiler. Son 4 maçta 3. Kez puan kaybı yaşamalarına rağmen liderliğini devam ettiriyorlar. Real Betis ise son 2 haftada 5 puan bıraktı. Hafta içi Benito Villamarin’de Real Sociedad ile golsüz berabere kaldılar. İlk 4 umutları da azalmaya başladı diyebiliriz. Barcelona maçın favorisi. Camp Nou’da Real Betis’i mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.32

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona farka gitti. Real Betis’i 4 golle geçen Xavi’nin ekibi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.