Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Auxerre İddaa Tahmini 30.04.2023

Marsilya evinde Auxerre‘yi konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de son haftalara formda giren iki takımın zorlu mücadelesi, 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Marsilya galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.30, Auxerre galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 4.65, konuk ekibe ise 7.77 oran veriyor.

Marsilya’da Umutlar Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına konuk olan Marsilya, derbiden 2-1’lik zaferle dönmeyi başardı. Ezeli rakibine karşı hem sahada hem de skor tabelasında üstünlük kurmayı başaran Igor Tudor’un öğrencileri, bitime 6 hafta kala lider PSG ile arasındaki puan farkını 8’de tutmayı başardı. Fransa Ligue 1’de tam 7 haftadır maç kaybetmeyen ev sahibi, rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çevirdi. Son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başaran Marsilya, lider ile aynı mağlubiyet sayısına sahip olsa da, 4 beraberlik daha fazla alınca, liderlik şansını kaybetti. Şampiyonluk umutlarıyla taraftarı önüne çıkacak olan Marsilya, galibiyetlerine hız kesmeden devam etmek istiyor.

Auxerre Formunun Zirvesinde

Auxerre formunun zirvesinde. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi ilk 28 haftayı kümede kalma savaşıyla geçirirken, bir türlü düşme potasından kurtulmayı başaramadı. Göreve Christophe Pellissier’in gelişiyle birlikte adım adım yükselişe geçen konuk ekip, son 4 haftalık fikstürden 10 puanla çıkmayı başarınca, düşme potasından da kurtuldu. Troyes, Ajaccio ve Nantes karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Auxerre, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lille ile 1-1 berabere kaldı. Son 4 hafta hem yakın rakipleri karşısında kazanan hem de üst sıraların iddialı takımı Lille galibiyet şansı vermeyen konuk ekip, son haftaların en zorlu rakipleri arasında yer aldı. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Auxerre, seriyi Marsilya karşısında sürdürmek istiyor.

Marsilya – Auxerre Maç Bilgileri

Marsilya – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Azzedine Ounahi ve Amine Harit’in sakatlıkları devam ediyor. Auxerre’de ise Souleymane Toure kart cezalısı.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Julian Jeanvier, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk iddiasını son 6 haftaya taşımayı başaran Marsilya, kümede kalma mücadelesi veren ve son haftalarda etkili olan Auxerre’yi sahasında konuk edecek. Zorlu maçta Marsilya’nın rakibine tek farklık üstünlük kuracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H0, Oran 3.34

Rexbet Oranı: H0, Oran 3.49

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya karşılaşmada 1-0 geriden gelerek, 2 golle rakibine üstünlük kurdu. Auxerre beklediğimiz gibi rakibine zor anlar yaşatırken, Marsilya riç sahada tek farkla üstünlük kurdu. Kazananları tebrik ederiz.