Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Nice Maç Tahmini 30.04.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 33. hafta heyecanı 30 Nisan Pazar günü devam ederken, Troyes evinde Nice‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 16.00’da sahne alacak zorlu mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Troyes galibiyetine 4.45, beraberliğe 4.00, Nice galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Troyes Galibiyetten Uzak

Troyes yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’e tutunmakta zorlanıyor. Tam 14 haftadır maç kazanmayan Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, düşme hattından da kurtulmayı bir türlü başaramadı. Ligde son 6 haftaya girilirken, ev sahibinin düşme hattının üzerinde yer alan rakipleriyle arasındaki puan farkı 10’a kadar yükseldi. Son 14 haftayı 10 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Troyes, son olarak geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Nantes’e deplasmanda konuk oldu ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarsalar da, galibiyet adına yeterli olamadı. Nice karşısında galibiyet arayacak olan Troyes, son 14 haftanın en zayıf halkası haline geldi.

Nice Toparlanmak İstiyor

Nice, Fransa Ligue 1’de son galibiyetini tam 7 hafta önce aldı. Son 7 hafta 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle puan kayıpları yaşayan konuk ekip, bitime 6 hafta kala zor günler geçiriyor. Üst üste gelen 4 beraberlikle düşüşün sinyallerini veren Didier Digard’ın öğrencileri, son 3 hafta PSG, Brest ve Clermont karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 10. sıraya kadar gerileyen Nice, 32 haftadan 45 puan topladı. Avrupa Ligi biletini fazlasıyla zora sokan konuk ekip, Troyes karşısında kazanarak, takibini sürdürmek istiyor. Sezon ortasında göreve gelen Digard üst üste yaşanan puan kayıplarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, Nice’ın galibiyete ihtiyacı var.

Troyes – Nice Maç Bilgileri

Troyes – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes cephesinde karşılaşma öncesi Rominigue Kouame kart cezalısı. Ripart ve Tardieu’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Nice takımında Alexis Beka Beka, Mattia Viti, Sofiane Diop ve Nicolas Pepe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Reine-Adelaide, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Troyes 14 haftadır puan kaybı yaşarken, ligde kalma umutlarını kaybetmek üzere. Nice ise 7 maçtır ligde kazanamıyor ve üst sıralardan uzaklaştı. İki takımda toparlanmak istiyor ancak, Nice kadro kalitesini iyi değerlendirecek ve deplasmanda kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice erken golle avantaj sağlarken, geri kalan dakikalarda rakibine geri dönüş fırsatı vermedi. Hichem Boudaoui’nin dakikalar 2’yi gösterdiğinde attığı tek gol, Nice’ı galibiyete taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.